ГОРЕЩО В ПИК: Красен Кралев събра двете си жени, за да изпратят щерка му абитуриентка (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: Красен Кралев събра двете си жени, за да изпратят щерка му абитуриентка (СНИМКИ)

368461
на 04.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Красен Кралев събра двете си жени, за да изпратят щерка му абитуриентка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Красен Кралев събра двете си жени - бивша и настояща, по случай абитуриентския бал на порасналата му дъщеря Криста, видя ПИК.

препоръчано

Министърът на спорта в две правителства на Бойко Борисов не скри бащината си гордост от своето момиче. 

"Вече е завършена личност, красива и умна жена със силен характер, но винаги ще си остане моето прекрасно дете! Криста днес прекрачва прага на ученическата скамейка и влиза в истинския, самостоятелен живот. Дано сме успели да я подготвим за него. Изключително много се гордея с нея
Честит празник, Криста", написа Кралев в социалната мрежа.

Кандидатът за депутат от ГЕРБ сподели и снимки от семейното тържество, което е организирал за дъщеря си.

На събитието бившият министър на младежта и спорта покани и първата си и засега единствена съпруга - Жасмина Николова.

Настоящата му половинка - моделът Петя Велкова, също е присъствала на купона, а от снимките на Кралев е видно, че явно много добре се разбира с дъщеря му.

Двамата се познават от шест години, когато Кралев все още бе във връзка с новинарката Виктория Петрова, но връзката им е от миналото лято. Запознават се през общи приятели от борбата, покрай които Велкова започва да се движи в спортните среди и така среща политика. Затова двамата обичат да казват, че ги събира спортът.

Красен Кралев поддържа отлични отношение и с майката на Криста, Жасмина. Чаровната блондинка е омъжена за варненския бизнесмен Георги Кристоф, бившия собственик на веригата магазини "Пикадили". Сега семейството се занимава с кино бизнес - имат изградена платформа, подобна на "Нетфликс".

Самата Криста пък много скоро ще напусне в София в посока Великобритания. Наследничката на Кралвев е избрала да продължи образованието си в престижен университет на Острова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК