ГОРЕЩО В ПИК! Ленчето завъртя нова интрига - кумецът на Борисов бил на конференцията на ДПС

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Ленчето завъртя нова интрига - кумецът на Борисов бил на конференцията на ДПС

369243
на 12.02.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Ленчето завъртя нова интрига - кумецът на Борисов бил на конференцията на ДПС
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Лена Бориславова продължава да плете интриги по адрес на некоалиционните си партньори от ГЕРБ и ДПС, видя ПИК. Припомняме, че през миналата седмица в телевизионно интервю младата юристка внуши, че както "Промяната" е в коалиция с "Демократична България", така и ГЕРБ е в коалиция с ДПС.

препоръчано

В отговор лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в кабинета му най-редовно заедно идвали Кирил Петков и Делян Пеевски, а Йордан Цонев и Асен Василев били неразделни.

Сагата кой е по-близък до сърцето на Делян Пеевски обаче не свършва дотук. През уикенда Бориславова изстреля нов залп, като публикува информация, че председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев е присъствал на конференцията на Младежи ДПС.

Припомняме, че през миналата година Георг Георгиев и журналистката Виолета Манчева се венчаха в Троянския манастир. На церемонията присъства и лидерът на партията Бойко Борисов, който им е кум.

"ГЕРБ се засегнали от последното ми интервю, в което казвам, че са в коалиция с ДПС, както ПП е в коалиция с ДБ. За да ме опровергаят, пратили своя депутат Георг Георгиев на конференцията на ДПС днес", написа Бориславова, като публикува и два скрийншота от медийни публикация. Единият за присъствието на Георгиев, другият, в който председателят на Младежи ГЕРБ споделя, че не вижда проблем ДПС да предложи Пеевски за конституционната комисия.

Постът на Бориславова обаче среща критики по няколко направления. Първо, защото на конференцията на Младежи ДПС са присъствали и младежки лидери на други партии. И второ, защото Лена, Киро и компания позволиха на Делян Пеевски не само да участва в конституционните промени, но и да е основният мотор за тяхното приемане. А послушно му дадоха ролята на говорител на сглобката и на човека, чийто глас е решаващия при взимането на важни решения.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК