ГОРЕЩО В ПИК! Неизвестни СНИМКИ на семейство Петкови

ТОП НОВИНАТА

ГОРЕЩО В ПИК! Неизвестни СНИМКИ на семейство Петкови

145242
на 13.12.2023
ГОРЕЩО В ПИК! Неизвестни СНИМКИ на семейство Петкови
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Неизвестни снимки от живота на семейството на Кирил Петков се крият в готварския безглутенов рецептурник, който съпругата на бившия премиер - Линда, пусна неотдавна на книжни пазар у нас, установи ПИК.

препоръчано

Миналия уикенд, напук на мъжа си, който отказва да разговоря с екип на нашата медия, Линда Петкова бе особено любезна с репортера ни Цвети Борисова и дори лично разписа специален автограф за ПИК.

Сред десетките рецепти с без глутен, захар и мляко, подходящи за хора с хранителни алергии и здравословен начин на хранене, авторката е подредила и семейни кадри, запечатили различни важни моменти от живота на Петкови.

За томчето си Линда споделя, че е нещо като семейната Библия, в която присъстват не само любимите рецепти от трапезата им, но и избрани мигове от фамилната история. За радост на трите си дъщери - Ванеса, Ема и Ани, както и на съпруга си Кирил, канадката с българско гражданство винаги успява да ги изненада с прекрасна и здравословна храна, а ето, че е успяла да изненада и читателите си, повдигайки завесата на личните им тайни.

Кадрите изобразяват предимно семейни празнични сбирки край масата, която е запазена територия на сладкарката Линда. Някои от снимките пък са от зората на Петкови като семейство. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК