ГОРЕЩО В ПИК! От какво се уплаши Доган и защо 33 години ни заблуждават, че е гарант за етническия мир

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! От какво се уплаши Доган и защо 33 години ни заблуждават, че е гарант за етническия мир

622592
на 06.08.2024
ГОРЕЩО В ПИК! От какво се уплаши Доган и защо 33 години ни заблуждават, че е гарант за етническия мир
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

33 години ни заблуждават и манипулират, че етническият мир в България се дължи на Ахмед Доган. Не е вярно! Нито преди, нито сега това е истина.

Етническият мир в България се дължи на българския народ - защото ние, българите, сме толерантни, търпеливи, разумни и притежаваме здравословно чувство за самосъхранение.

Един-единствен път имаше напрежение в т.н.”смесени райони” и то беше по време на т.н.”възродителен процес”. Беше предизвикано от насилствената смяна на имената, поради някаква глупава и опасна политика. Командваха разделението от Политбюро, от милицията, от прокуратурата, в чиито редици е бил и ген. Атанас Атанасов, значи той знае за какво става въпрос, но си трае.

Ахмед Доган през целия си живот се възползва от мистификацията: ако мен ме закачите за нещо, България ще стане Косово, така че - внимавайте! Цялата власт му помагаше да поддържа тази удобна за него легенда. Внушението беше: забравете миналото му на агент на ДС, предателствата, “депесарския шут” за СДС, схемите и разточителствата, разкошния живот и връзките с олигархията. Държавна сигурност превърна Сокола в свещена крава. И Русия много е помогнала, ако се вярва на Иван Костов, а той би трябвало да е наясно, нали е учил за разузнавач в Съветския съюз.

препоръчано

Ахмед Доган просто се уплаши. От собствената си партия. За втори път. Първият път се стресира, когато за малко ДПС можеше да стане втора политическа сила, преди 15-тина години, каза го директно на пресконференция в международния пресцентър в НДК. Сега особено много се обезпокои, понеже ДПС стигна до положение да претендира за директно участие във властта с безпрецедентните си успешни резултати на предсрочните избори на 9 юни.

Агата иска да е балансьор. Да му целуват ръка и да го молят да наклони везните в една или друга посока. Емоционално да рекетира лидерите на другите партии. Да има власт, но да не носи отговорност. Да управлява през проксита. Трябва му партия за лична употреба. До скоро му се получаваше. Обаче дали вече се усеща, че стана почетен председател за лична употреба на Рамадан Аталай, Джевдет Чакъров, Илхан Кючюк, семейство Джейлан, семейство Атила, на бившия кмет на Кърджали, мечтаещ да оглави Движението?! Съмнявам се. Срещата в “Росенец” с младежи от ДПС показа един уморен и досаден човек с бавен говор и бавна мисъл, с неясни послания … гледах внимателно видеото, което първа публикувах в ПИК: объркан човек, който сякаш се съвзема от тежка болест. И някак излъчващ жалба: защо ми причинявате всичко това?!
Защо ли … защото са заложени милионите на пашите. По ПИК TV показах миналата седмица пачките с евро в тайника на Сали паша от Варна и той не е единственият.

… Румен Гайтански-Вълка бил кръстил яхтата си Agatha. Но не на Агата Кристи, а на Ахмед Доган-Агата. И тя не е нещо забележително - дълга 39 метра, 3-етажна... Яхта по средата. Така лидерът на ДПС си представяше партията - по средата и само с доверени хора. Обаче Животът тласка всичко напред и разбива закостенелостите. ДПС също така не може да остане в миналото. Всъщност младите искат да се нормализира. От фамилия послушковци и богаташи, да се превърне в истинска партия. И да не се управлява от дерибеи на държавна издръжка.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК