ГОРЕЩО В ПИК: От любовна мъка ли побеля Асен Василев? (СНИМКИ) 

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: От любовна мъка ли побеля Асен Василев? (СНИМКИ) 

92192
преди 4 часа
ГОРЕЩО В ПИК: От любовна мъка ли побеля Асен Василев? (СНИМКИ) 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев е започнал все по-видимо да побелява, а само допреди година почти нямаше бял косъм, забеляза ПИК.

препоръчано

В петък ППДБ откри предизборната си кампания на метри от паметника на Васил Левски в София. Коалицията тръгна с амбицията да възвърне поне 100 хиляди от загубените гласове през юни, и да спечели изборите. Но рехавата агитка от членове и симпатизанти изобщо не даде сигнал, че ораторите от трибуната са новите победители на 27 октомври.

Политиката като цяло и сглобките в нея не се отразяват никак добре на Асен Василев. Откакто една част от българските гласоподаватели (300 хиляди от които в последствие съжалиха) гласуваха доверие на него и "Промяната", бившият финансов министър наддаде доста килограми. Които после се опита да сложи "на сметката" на нявгашния си съученик от хасковската гимназия Делян Добрев. Даже му заведе и дело, че е напълнял от стрес, следствие на неспирните му критики.

Из политическите групи в социалната мрежа пък се чудят каква е причината перчемът на Василев да започва ударно да сребрее и дали не е свързана и с любовна мъка.

Някои допускат, че бившият вицепремиер още не е преболедувал предателството на Румен Спецов. Шефът на НАП, който само допреди няколко месеца минаваше за най-голямото протеже на Асен Василев, изненадващо предаде покровителя си и предпочете да запази поста си след разпадането на сглобката. 

Горната снимка е от старта на предизборната кампания на ППДБ в петък вечер. А тази долу - от юли 2022 г., когато върху перчема на Асен Василев не се забелязва нито един бял косъм.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК