ГОРЕЩО В ПИК! Пеевски дирижира процесите през телефона, Бойко рисува, а ИТН.... (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Пеевски дирижира процесите през телефона, Бойко рисува, а ИТН.... (СНИМКИ)

101504
на 19.12.2023
ГОРЕЩО В ПИК! Пеевски дирижира процесите през телефона, Бойко рисува, а ИТН.... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Последната седмица преди коледните празници е изключително натоварена за депутатите в 49-ото Народно събрание. След като вчера се стигна до бой между представители на ДПС и "Възраждане", днес народните избраници трябва да приключат с бюджета, след което да преминат на конституционните промени.

препоръчано

Началото на днешното заседание започна в добро настроение за представителите на сглобката. Делян Пеевски беше сред първите присъстващи. След като проведе телефонен разговор с някого по телефона, председателят на парламентарната група на ДПС обсъди предстоящите решения и с колегата си в сглобката Кирил Петков. И двамата бяха във видимо добро настроение..

Стартът на заседанието започна с телефонни разговори и за други депутати - Даниел Митов, Делян Добрев, Георг Георгиев.

Междувременно Бойко Борисов първо прочете предстоящите законопроекти, които ще се приемат, след това се отдаде на рисуване.

От "Има такъв народ" пък се бяха събрали на групичка и обсъждаха какви действия да предприемат в опит да саботират приемането на конституционните промени.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК