ГОРЕЩО В ПИК: ПП се раздира от скандали, а Дедо Еконтий плакне очи по татуирани мацки на Пукет (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: ПП се раздира от скандали, а Дедо Еконтий плакне очи по татуирани мацки на Пукет (СНИМКИ)

223993
на 28.01.2024
ГОРЕЩО В ПИК: ПП се раздира от скандали, а Дедо Еконтий плакне очи по татуирани мацки на Пукет (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Продължаваме промяната" е раздирана от скандали, а по същото време един от най-щедрите им спонсори, Николай Събев, се наслаждава на татуирани мацки в далечен Тайланд.

ПИК забеляза, че от няколко седмици куриерският бос харчи милионите си азиатската страна, в която по традиция бяга всяка зима.

Баровецът от Руси, който наля огромни суми в "Промяната" преди да го издигнат за министър на транспорта, се отрече от тях в края на 2022 г. и от тогава насам намира по-приятни начини да харчи милионите си, отколкото да налива от пусто в празно, спонсорирайки харвардските аферисти.

В Тайланд мултимилионерът е със своята муза Донка Илиева и семейни приятели. По цял ден компанията се наслаждава на плажовете, местните туристически забележителности и екзотичната храна.

С Илиева 64-годишният дедо Еконтий обаче живее на семейни начала, а очевидно няма и притеснения да се заглежда "по чуждо". Полугола туристка, седнала на питие в бар "The Lazy Coconut" на остров Пукет привлече вниманието на бившия министър с множеството татуси по тялото си. Събев даже се изяви като папарак и разпространи в социалната мрежа гледката, зарадвала очите му.

Припомняме, че когато стана министър, дедо Еконтий се изсили да построи поне един нов мост на Дунав. Пусна и самолетната линия София - Скопие, която изтрая само 2 месеца и претърпя пълен провал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК