ГОРЕЩО В ПИК! Привикват Бойко Рашков на разпит заради аферата в "Митниците" - пуснаха под домашен арест Марин Димитров

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Привикват Бойко Рашков на разпит заради аферата в "Митниците" - пуснаха под домашен арест Марин Димитров

285795
на 22.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Привикват Бойко Рашков на разпит заради аферата в Митниците - пуснаха под домашен арест Марин Димитров
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Рашков ще бъде разпитан по делото за контрабанда и корупция в митниците, научи Соня Колтуклиева от източници в Съдебната палата. Бившият вътрешен министър беше защитен с депутатски имунитет от Кирил Петков и Асен Василев като той беше предпочетен да влезе от Перник, а не Настимир Ананиев- от София.

препоръчано

Софийският градски съд измени мярката на Марин Димитров от "задържане под стража" в "домашен арест", заради влошеното му здравословно състояние. До момента са извършени множество действия по разследването, с което е намаляла опасността той да влияе на свидетелите, смята Съдът.
Определението не е окончателно и подлежи на жалба и протест пред САС в заседаниена 27 юни.

В ареста остават синът на Марин Димитров Стефан и бившата шефка на Митниците Петя Банкова; бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е с мярка за неотклонение “парична гаранция” от 20 000 лева.

По досъдебното производство следва да бъде разпитан и Асен Василев. Той, като финансов министър, е назначил за изпълнителен директор на Агенция “Митници” Петя Банкова и е притискал вътрешния министър Калин Стоянов да назначи за директор на ОДМВР в Хасково Недан Хаджиев.

От снимки, извадени от телефона на Стефан Димитров, се видяха близките отношения на Бойко Рашков с двамата контрабандисти - баща и син, на Живков Коцев със Стефан Димитров, на Недан Хаджиев с групичката, натрупала пачки с евро и кадрувала в митниците.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК