ГОРЕЩО В ПИК: Приключи циркът "Господин Магнитски" срещу "Мистър Кеш". Копринков на килимчето в Сараите. Радев нямало повече да пипа Деса Атанасова

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГОРЕЩО В ПИК: Приключи циркът "Господин Магнитски" срещу "Мистър Кеш". Копринков на килимчето в Сараите. Радев нямало повече да пипа Деса Атанасова

2432435
на 11.02.2024
ГОРЕЩО В ПИК: Приключи циркът Господин Магнитски срещу Мистър Кеш. Копринков на килимчето в Сараите. Радев нямало повече да пипа Деса Атанасова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водевилът "Господин Магнитски" срещу "Мистър Кеш" видимо е замразен, след като има договорка между двете страни, научи ПИК.

От няколко дни атаките на Пеевски срещу Румен Радев спряха. Спря и говоренето за "Пътя на Копринката" в медиите, близки до ДПС. Замълча се и за исканията за подновяване на прокурорските проверки и разследвания срещу свързани с Радев съветници.

По данни на медията ни държавният глава е поел ангажимент повече да не атакува избора на конституционната съдийка Десислава Атанасова, което най-вече е отпушило гнева на Пеевски.

Неофициално се твърди, че прословутият секретар на президента Николай Копринков е ходил "на килимчето" при Пеевски и Доган, за да моли за пощада. Очевидно совалката му се е увенчала с успех.

Междувременно АПИ отпусна поръчки за над 1 милиард лева на фирми, близки до служебния кабинет, което се приема като част от договорката между Президентството и ДПС.

Всичко се оказа театър за наивници, извиване на ръце, втвърдяване на електоратите, както предвиди ПИК.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК