ГОРЕЩО В ПИК! "Промяната" се скри в горски лукс след погрома на изборите! Мутри нападнаха журналист, който ги откри в хотел в Родопите (СНИМКИ/ВИДЕО)

ВИДЕО

ГОРЕЩО В ПИК! "Промяната" се скри в горски лукс след погрома на изборите! Мутри нападнаха журналист, който ги откри в хотел в Родопите (СНИМКИ/ВИДЕО)

591512
на 13.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Промяната се скри в горски лукс след погрома на изборите! Мутри нападнаха журналист, който ги откри в хотел в Родопите (СНИМКИ/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерите на "Продължаваме промяната" заедно с най-видните представители на партията потънаха вдън земя след краха на изборите, научи ПИК. Все още от партията не са коментирали официално резултатите от вота и факта, че загубиха около 300 000 избирателите спрямо изборите миналата година.

препоръчано

За да анализират погрома, Кирил Петков, Асен Василев и компания се покриха в затънтеното родопско село Гела.
Местенцето може и да е непознато за мнозина, но ПП са успели да се уредят с истински горски лукс в най-скъпия хотел в района.

Петков и Василев са резервирали хотел "Гела", който в интернет се слави с уют, гостоприемство, качествена храна и класическа руска баня.

Цените на стая в хотела започват от 350 лева на вечер и надхвърлят 550 за по-луксозните апартаменти. Справка в интернет показва, че назад в годините има няколко медийни публикации за хотела, в който "Промяната" анализира изборните резултати. В публикациите се споменава за високите цени на храната, която предлагат в ресторанта.

Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев публикува видео, заснето точно пред хотела, в който са се настанали от "Продължаваме промяната". Караколев описва скандална случка, при която е бил нападнат от собственика на хотела Петьо Николов. Въпросният е съпруг на бившият зам.-министър на екологията Любка Качакова.

При спора Николов откраднал микрофона на Караколев и отказва да му го върне. Очаква се на място да пристигне и екип на полицията, който да разреши спора.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК