ГОРЕЩО В ПИК! Скандално нехайство на Васил Терзиев - няма кой да изчисти улиците в София (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК! Скандално нехайство на Васил Терзиев - няма кой да изчисти улиците в София (ВИДЕО)

249186
на 20.01.2024
ГОРЕЩО В ПИК! Скандално нехайство на Васил Терзиев - няма кой да изчисти улиците в София (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Снеговалежът над София отново изненада ръководството на Столична община, видя ПИК.

препоръчано

И ако в края на ноември кметът Васил Терзиев беше току-що стъпил в длъжност и липсата на адекватни действия, можеше да му се прости, днес за градоначалника на столицата няма извинение.

Очевидци сигнализират пред ПИК, че сняг е натрупал по основните булеварди в София, а не се виждат снегорини, които да го почистват и да опесъчават.

"Големите булеварди са в сняг, колите се плъзгат като на фигурно пързаляне…", разкриват шофьори.

Видео от столичния бул. "Драган Цанков" в района на Телевизионната кула потвърждава тревогите на софиянци, които са принудени да се движат изключително внимателно заради непочистените пътища.

Подобна е ситуацията и в Студентски град, където по нищо не личи да е минавал снегорин по улиците.

Според синоптичните прогнози валежите от сняг постепенно ще спират, но се очаква сериозно понижение на температурите. Заради непочистените улици са възможни заледявания в следващите часове.

"Къде е Васил Терзиев и защо София прилича на ледена пързалка", питат софиянци в социалните мрежи и коментират, че нехайството на кмета вече минава всякакви граници.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК