ГОРЕЩО В ПИК: След Гучито на Джиджи, и бат Рамадан лъсна в бутиков шушляк за 1500 лв (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК: След Гучито на Джиджи, и бат Рамадан лъсна в бутиков шушляк за 1500 лв (СНИМКИ)

289160
преди 12 часа
ГОРЕЩО В ПИК: След Гучито на Джиджи, и бат Рамадан лъсна в бутиков шушляк за 1500 лв (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След като арестуваният кандидат-депутат на Ахмед Доган - Джейхан Ибрямов, бе изтипосан в социалната мрежа от жена му Биршен с тениска "Гучи" за близо 2000 лева, още един от дерибеите се появи със скапарска маркова дрешка.

препоръчано

Депутатът от "Алианс за права и свободи" Рамадан Аталай се появи със спортно яке на марката "Moncler", а снимката му обикаля групите в социалната мрежа.

В сайтовете за онлайн пазаруване същото яке се харчи за между $750 и 800 долара, показа проверка на ПИК.

800 долара за Аталай обаче са като "жълти стотинки", при положение че върти бизнеси за милиони и сменя луксозните си джипове по три пъти на месец.

Снимката на нагиздения с бутиково яке Аталай е прясна-прясна. Направена е в Хасково, по време на вчерашния протест, организиран от поддръжници на Ахмед Доган, в подкрепа на задържания кмет на Минерални бани Мюмюн Искендер. Той е в следствения арест от 20 септември с обвинение за организирана престъпна група, извършила злоупотреби с евросредства от Държавен фонд "Земеделие".

"Бат Рамадан" е отишъл на протест пред съда в Хасково за авера си Искендер. Може би правят втори опит с паролата "бат Рамадан каза" и да проверят дали има магически ефект както преди?! България е правова държава и когато има нарушение на закона трябва да има наказание! Как е възможно един кмет да строи хотели на сина и дъщеря си с евросредства???", питат гневни потребители в социалната мрежа. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК