ГОРЕЩО В ПИК! Стъки размазващо: Трите измами на последните избори. И сватбеният подарък на Бойко Борисов към неговия кумец Георг Георгиев

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК! Стъки размазващо: Трите измами на последните избори. И сватбеният подарък на Бойко Борисов към неговия кумец Георг Георгиев

223095
на 05.11.2022
ГОРЕЩО В ПИК! Стъки размазващо: Трите измами на последните избори. И сватбеният подарък на Бойко Борисов към неговия кумец Георг Георгиев

Трите големи измами на последните парламентарни избори:

препоръчано

1. Резултатите на ПП (20.20%) и ДБ (7.45%) по мнението на много експерти се дължат на съмнителното и отречено в цяла Европа машинно гласуване.

Доказателство за това твърдение е огромната истерия, в която изпадат всички от тези две партии, щом чуят за връщане на хартиената бюлетина. На всички вече е ясно, че при реално отчитане на вота на следващи избори, влизането в парламента на ПП и ДБ ще бъде под въпрос.

2. Партия “Български възход” - като военен министър в правителството на Кирил Петков, Стефан Янев се опитваше да създава впечатление на разумен, умерен и миролюбив политик, който беше против изпращането на оръжия за Украйна и ЗА запазване на неутралитета на България във военния конфликт.

Същият, като военен експерт, ни убеждаваше, че предоставянето на оръжие на Украйна ще направи страната ни участник във войната. Тези твърдения костваха на Янев министерския му пост. С тях премина и цялата предизборна кампания на БВ. Е, оказа се, че всичко е това е било един цирк, който се е разигравал пред очите на българските избиратели с една единствена цел - Янев и БВ да се докопат до парламента чрез гласовете на хората, които споделят тези идеи.

През вчерашния ден, вече като народен представител, Янев и цялата парламентарна група на партията му гласуваха заедно с ГЕРБ, ПП и ДПС “ЗА” изпращане на оръжие в Украйна. Мен лично този политически пирует на Стефан Янев не ме изненадва. Понеже съм човек, който е научен да разчита детайлите, да не вярва на думи и да помни дълго, едва ли ще забравя онова селфи на Янев с Байдън (кой нормален премиер ще гони президент на чужда държава по коридорите, за да си прави селфи с него?!), както и думите му “България е НАТО и НАТО е България”.

3. Третата измама или по-скоро подмяна се казва Георг Георгиев - лице с на моменти агресивни кариерни мераци и без ден трудов стаж извън държавната хранилка.

Вдигането на сватба седмица преди изборите и кумуването лично на Бойко Борисов явно са били изблик на някаква PR акция, целяща да повиши личния резултат на Георгиев като кандидат за депутат в 11 МИР Ловеч.

Акцията се оказа неуспешна и лидерът на младежите на ГЕРБ остана извън парламента. Само че шуробаджанащината и назначенията на любовници, които критикувах 8 месеца при кабинета на Кирил Петков, ги има и в ГЕРБ. Някак си “спонтанно” двама от преференциално избраните народни представители на ГЕРБ в Ловеч се отказаха от спечелените си мандати и отстъпиха своите места на Георг Георгиев.

Иван Миховски с 1458 преференции и Иван Грънчаров с 1223 преференции се отказаха от своите мандати, за да може Георг Георгиев със само 295 преференции да стане депутат.

“Отказът” на Миховски и Грънчаров беше сватбеният подарък на Бойко Борисов към неговия кумец Георг Георгиев. Класическа подмяна на вота на избирателите, равносилна на подмяната с машините. Дали ще те излъже машината или лидерът на партията ще нареди на двама да се откажат в полза на трети, е едно и също.

Георг Георгиев е класически пример на неизбираем кандидат, който доказано избирателите на ГЕРБ не желаят да изберат за техен народен представител. По време на трите избора през 2021 Георг Георгиев успя да спечели място само в 45 НС. През юли 2021 той остана без депутатско място от Перник, с което потопи и цялата партия в областта, а през ноември 2021 беше изместен с преференция от последната в пернишката листа. Това тенденциозно налагане на този човек и порочните действия за силов “отказ” на кандидати с по-добри резултати могат да са всичко друго, но не и демократичен избор!

Нещо недопустимо за дясна и консервативна партия, каквито претенции имат от ГЕРБ.

П.П. Същият този Георг Георгиев в последните два дни е говорител на ГЕРБ и яростно острие по темата изпращане на оръжие за Украйна. Срам нямат тези хора! Като човек, който цял живот е бил боец, отбил военната си служба и е виждал десетки литри кръв, някак си ми изглежда обидно да ми говори за война и да ме поучава човек, който не е ходил войник и който, като си пореже, пръста припада.

Станислав Недков - Стъки

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев провежда последни консултации - с Български възход (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Радев провежда последни консултации - с "Български възход" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК