ГОРЕЩО В ПИК: Супер скандал в Пловдив - в една от секциите все още няма нито един гласувал

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК: Супер скандал в Пловдив - в една от секциите все още няма нито един гласувал

72432
на 11.07.2021
ГОРЕЩО В ПИК: Супер скандал в Пловдив - в една от секциите все още няма нито един гласувал
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Супер скандал се разразява в една от изборните секции в Пловдив, научи ПИК. Става въпрос за секция 77, където все още няма нито един гласувал до този момент.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Причината е техническа - машината в секцията не работи още от сутринта.

Припомняме, че до този момент единствено ЦИК имаше правомощия да разреши в изборните секции, където има проблем с машината, да се премине на хартиено гласуването.

По първоначална информация от Районната избирателна комисия са уведомили ЦИК, но до момента от Комисията не са върнали отговор за преминаване на хартиено гласуване, затова и в секцията все още нито един човек не е упражнил правото си на глас.

Многобройните проблеми с машините по места и бавната реакция на Централната избирателна комисия доведоха дотам, че то ЦИК са решили да предоставят правомощия на РИК-овете да определят къде да се мине на хартиено гласуване. Това обаче стана буквално преди минути, затова и все още в секция 77 в Пловдив никой не е гласувал.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК