ГОРЕЩО В ПИК ТV! ДПС скочи на правителството: Колкото по-бързо прекратим меморандума с "Джемкорп", толкова по-добре! Депутатите привикват на изслушване Киро, Асен и Александър Николов (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК ТV! ДПС скочи на правителството: Колкото по-бързо прекратим меморандума с "Джемкорп", толкова по-добре! Депутатите привикват на изслушване Киро, Асен и Александър Николов (ВИДЕО)

76332
на 19.07.2022
ГОРЕЩО В ПИК ТV! ДПС скочи на правителството: Колкото по-бързо прекратим меморандума с Джемкорп, толкова по-добре! Депутатите привикват на изслушване Киро, Асен и Александър Николов (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Колко по-бързо прекратим този меморандум, толкова по-добре за държавата да не нанасяме допълнителни вреди и да не застрашаваме националната сигурност. Предложихме на публично заседание на комисия да изслушаме премиера, вицепремиера по еврофондовете и министъра на енергетиката, за да ни запознаят спазени ли са процедурите на МС при подписване на подобни меморандуми. Да се изясни на кого хрумна тази идея, защо точно компания Джемкорп, има ли нещо, което да застраши националната сигурност", каза бившият министър на финансите Петър Чобанов.

препоръчано

Той направи коментара си след закритата комисия за меморандума с Джемкорп. Чобанов твърди, че участниците не са получили никаква информация от изпълнителната власт дали се работи по този меморандум. 

"Ще има ново заседание. Зелената сделка приключи. В петък ще излезем с доклад, който ще предоставим на НС. Държим тогава да дойдат тези трима представители на МС. Не се потвърждава информацията за намесата на руски капитали в Джемкорп", каза депутатът Емил Георгиев. 

В петък докладът ще стане и публичен и ще се вземе решение дали да бъде отменен меморандумът. 

Всички отговори се очакват в петък, каза депутатът от ДБ Ивайло Мирчев. Той отказа да коментира дали партията му ще подкрепи правителство на БСП. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК