ГОРЕЩО В ПИК ТV! Остриета на ГЕРБ: Ще настояваме Борисов да е премиер (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК ТV! Остриета на ГЕРБ: Ще настояваме Борисов да е премиер (ВИДЕО)

160162
на 09.05.2024
ГОРЕЩО В ПИК ТV! Остриета на ГЕРБ: Ще настояваме Борисов да е премиер (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Красимир Вълчев разкрива пред ПИК TV целите на партията за предстоящите избори на 9 юни. Велчев присъства на официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ, което тази година е именно в Стара Загора.

препоръчано

"За шести път ще бъда водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора. В листите ни има много млади хора. Ние сме отбор с добър баланс между млади и опитни хора", обясни той.

"Младите хора бяха излъгани, че моделът ГЕРБ е нещо лошо. Надявам се, че тези три години бяха достатъчно време, за да осъзнаят, че бяха излъгани, да осъзнаят, че онзи модел беше по-добрият, че беше направен опит да се подмени реалността с фалшив разказ", каза Вълчев.

"През последните три години спряхме да говорим за бъдещето, за образованието, за инвестициите. Последните 3 години инвестициите са на дъното. Бюджетът е в много лошо състояние в резултат от управлението през тези три години. За първите три месеца имаме събрани едва 19% от приходите в БВП. По време на "лошия" модел на ГЕРБ събирахме по 25%. На предпоследно място сме и по усвояване на средства от ПВУ", категоричен е той.

"Някои хора мислят, че могат само с лъжи да я карат. Маркетолози. Когато те управляват маркетолози, се стига до това", негодува водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора по повод управлението с участието на "Продължаваме промяната" през последните години.

"Ако искаме да върнем отговорността в управлението, трябва да имаме ясна политическа отговорност. Ще настояваме лидерът на спечелилата партия да е премиер", разкри Красимир Вълчев.

Антон Тонев, който е част от листата на ГЕРБ в Стара Загора, обясни, че в момента се е взело едно решение за енергетиката в района, което е добро, но има още много проблеми, които трябва да се решат.

Съгражданите ни в Стара Загора, а и всички българи, ги тревожи непредвидимостта.

"Експерименти повече не бива да се правят", отсече той.

"Ще обещаем стабилно управление на държавата. Знаем как се управлява. Били сме начело и в по-тежки времена", заяви Румен Христов. 

Илия Лазаров, кандидатът на СДС за евродепутат, каза, че не се притеснява, че трябва да замести в Брюксел Александър Йорданов. "В момента се изисква да се натиснат колегите от Австрия. Има си своите способи, за да бъдем приети в Шенген. Участвах в подготовката ни за членство в НАТО. Това е фина работа, която е зад кадър", обясни той и се закани да бъдем приети и в сухопътния Шенген.

По думите, след като влезем в Шенген, шофьорите на тирове ще бъдат много доволни, но за Гранична полиция ще е много по-трудно.

"Връщане на бежанци няма да има. Един бежанец трябва да е регистриран в България, за да могат да ни го върнат", увери Илия Лазаров.

А Румен Христов го похвали, че Лазаров владее пет езика.

"Трябва да се борим България да влезе и по суша в Шенген. Моята кауза ще бъде и да си получим парите по Плана за възстановяване", обяви Андрей Новаков пред камерата на ПИК TV.

"Превозвачите страдат, хората страдат. Лятото е нечовешко, тапите стигат до Сандански. В Русе го има същия проблем. Шенген е решението, което ще ни помогне. Боря се за това 60 секунди да е стандарт и при нас за проверка на тежкотоварни автомобили", разкри кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.

"Честит Ден на Европа. Очакван е резултатът от изборите в Северна Македония. Съкрушителен резултат за предишните управляващи. Цялата кампания беше кой ще е по-антибългарски. Разликата между нас и тях е, че при нас това не е тема за вътрешната политика", обяви бившият външен министър Екатерина Захариева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК