ГОРЕЩО В ПИК ТV! Провали се срещата на Асен Василев насред София (ВИДЕО)

Час Пик ГЛАВНА

ГОРЕЩО В ПИК ТV! Провали се срещата на Асен Василев насред София (ВИДЕО)

115619
на 21.09.2022
ГОРЕЩО В ПИК ТV! Провали се срещата на Асен Василев насред София (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Срещата на Асен Василев и "Продължаваме промяната" със симпатизанти в центъра на София днес се провали напълно, видя ПИК. Съпредседателят на партията трябваше да бъде в 17.30 часа пред метростанция "Сердика". 

препоръчано

Оказва се обаче, че в последния момент от "Продължаваме промяната" са изместили събитието за 17.00 часа. Така Асен Василев се появил само за 10-ина минути на входа на метрото и след като нямало никакъв интерес от страна на гражданите, малко преди 17.30 часа той си тръгнаха, видяха репортерите на ПИК, които го очакваха с въпроси за доклада на ДАНС, в който има данни за извършени престъпления от правителството на "Промяната". 

Въпреки очакването Асен Василев да се появи и да благоволи да отговори на зададените въпроси, той се покри и единствено шепата симпатизанти останаха да раздават предизборни брошури.

Настимир Ананиев заяви пред камерата на ПИК TV, че Василев е бил на мероприятието: "Той беше тука, просто сте го изпуснали". 

Опашатата лъжа на Ананиев беше разконспирирана на мига от репортерите на ПИК, които заявиха, че бившето вице е очевидно дошъл по-рано от обявения час и е стоял твърде кратко.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност Няколко ползи от семената от чиа по време на бременност
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това