ГОРЕЩО В ПИК! Цепи ли се ППДБ - защо Киро остана сам и къде са Асен Василев, Христо Иванов, ген. Атанасов и Бойко Рашков

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК! Цепи ли се ППДБ - защо Киро остана сам и къде са Асен Василев, Христо Иванов, ген. Атанасов и Бойко Рашков

136282
на 25.05.2023
ГОРЕЩО В ПИК! Цепи ли се ППДБ - защо Киро остана сам и къде са Асен Василев, Христо Иванов, ген. Атанасов и Бойко Рашков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавата се тресе, скандалите извират един след друг, без да изчакват да утихне предишният. Днешният преизпълнен с политически "изненади" ден може би е слабо предизвестие на утрешния, в който заложените "бомби" ще разклатят и без това нестабилната политическа ситуация. 

препоръчано

Неочакваното изявление на Кирил Петков тази вечер хвърли в смут привържениците на Промяната. Петков уж говореше от името на коалицията ППДБ, но около него се бяха събрали само шепа от парламентарната им група. Липсваха знакови лица от ПП - Асен Василев и Бойко Рашков. Последният, както е известно, има мили симпатии към поредния отцепник - Радостин Василев, когото Петков нарече "емоционално нестабилен човек, един инструмент на превзетата държава".

Липсваха и лидерите на коалиционните партньори - Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов. Дали емоционалната къса реч на Петков бе писана "на коляно", в последния момент, и затова липсваха останалите знакови лица на ППДБ, или в коалицията наистина назрява разцепление, предстои да видим в утрешния ден. 

Припомняме, че Кирил Петков изпревари с неочакван брифинг готвения "взрив" от Радостин Василев - на пресконференция утре се очаква Руди Гела да обяви, че напуска партията, която два пъти го вкара в парламента.

"Политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи в НС и нашите офиси по време на изпълнителен съвет, национален съвет, срещи в парламента. Записи – както на хора от ПП, така и на хора от ДБ". Това заяви Кирил Петков пред журналисти.

"Тези действия са работа на службите и „дълбоката държава“ с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство", добави той.

Петков поясни, че над 10 часа записи са синтезирани в 4 минути, така че да могат да дадат абсолютно грешно внушение, с цел шантаж.

"Службите се опитват да взривят държавата чрез абсолютна манипулация", подчерта Петков.

"Като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от Гешев. Първо, той поиска и нашата група подкрепи неговият имунитет да бъде свален, задържан и запазен – който е ядосан, че не беше предложен за министър на спорта в новия кабинет“, заяви още Кирил Петков.

"Най-вероятно има служби, не знаем дали са от МВР или ДАНС, които са използвали един човек, който има повдигнато обвинение, емоционално нестабилен, за да направят в утрешния ден "взрив", който няма да се случи", заяви още той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК