ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов изненадващо в Пловдив: Имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Путин. Това са ПП и "Възраждане". Уведомил съм западните партньори (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов изненадващо в Пловдив: Имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Путин. Това са ПП и "Възраждане". Уведомил съм западните партньори (ВИДЕО)

143915
на 05.11.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов изненадващо в Пловдив: Имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Путин. Това са ПП и Възраждане. Уведомил съм западните партньори (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ изненадващо пристигна в неделя вечер в Пловдив, за да поздрави новият кмет на град Костадин Димитров.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Костадин Димитров обяви, че водят уверено, същото заяви и Делян Добрев, който каза, че в Хасково преднината им е 40%.

"Във Варна още броят, в Благоевград също са на кантар. Имаме двойно повече от ППДБ гласове и общински съветници на тези избори. Това са категорични резултати, а те са трета политическа сила. Вече имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Русия и Путин - ПП и "Възраждане".

"Във Варна също е платен вот и на групировките. На мутрите, три букви. В Банкя ПП и "Възраждане" платиха пари, за да ме бият. Играят срещу нас, а искат да си говорят в сряда и четвъртък за данъчни закони", възмути се Борисов.

Той каза, че избирателната активност е толкова ниска, защото на хората им е писнало от лицемерие. "Уведомил съм западните ни партньори", каза още лидерът на ГЕРБ.

"В сглобки не участвам. Имаше някакво споразумение, което се нарушава драстично от мандатоносителя. Пуска се до президента писмо за махане на шефа на ДАНС, нещо което с нас... акад. Денков ми се обади, след като беше изпратил вече на президента. Асен Василев утре прави извънредно заседание да си вкарва данъчни закони, които ние не сме видели. В такъв вид има по-силна от нас сглобка - между "Възраждане" и ПП", обяви Борисов.

"В сряда като видя резултатите от всички гласове. В София Терзиев за да има преднина, половината от избирателите на ГЕРБ са гласували за него. А на предишните избори всички на ППДБ са гласували за Мая Манолова. Дори съм горд, че толкова избиратели са ме послушали", сподели той.

"Ние не правим нищо за хората, ние продължаваме да работим с клишета. Ние с ПП-тата и ДБ-тата не знаем какво правим. Там, където губим, губим от коалиции. В Шумен БСП и ПП играят срещу нас. Ние нашият резултат сме си го изкарали, оттук насетне трябва да... разчитам повече на Христо Иванов и Атанасов да проявят някакъв разум. Техните избиратели са умни хора и ги наказват. Защото ние не сме честни с тях и с нашите хора. С пошла връзка в момента се управлява държавата. Наречена сглобка. Или се прави една коалиция с план и програма, или това е агония", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Няма никакво значение кой ще е министър-председател. Трябва да знаем какво правим за земеделците, за зеленчукопроизводителите, какво правим с транспорта. Няма нито един инфраструктурен обект. Спряха "Хемус" и "Марица". В тоя бюджет какво ще правим. Утре може да са сложили да махнем намаленото ДДС на ресторантьорите. Това няма да се приеме" заяви Борисов.

И пак повтори, че ППДБ правят коалиции с "Възраждане", БСП и подобни.

"На кмета ще му е тежко не защото няма мнозинство, а защото няма пари в държавата. Още доремонтират с парите, които оставихме. Искрено се надявам умни хора като Христо Иванов, Атанасов, дори и Петков, да седнат и да си направят един истински анализ. Има ли смисъл да продължаваме, ако не правим нищо за хората. Само ДАНС, ДАНС, ДАНС", продължи лидерът на ГЕРБ.

"Ние имаме повод за радост, но тъгата е, че народът не го заслужава. И се надяваме народът да вземе по-твърди решения, когато гласува. Партиите, които подкрепяме сглобката, можеше в един блок да бъдем. А те предпочетоха да правят коалиция срещу нас. Ами да ги прехвърлят в парламента, така е честно", допълни той.

"ГЕРБ не е лидерска партия. Костадин си спечели изборите не заради ГЕРБ, а заради личните си качества. Партията само може да му помага", каза още Борисов.

"Хубава вечер ви желая, че Реал Мадрид започват", заключи той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК