ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов: Имаме 150 срещи с ППДБ и ДПС за 9 месеца! Няма да оставим Денков и Василев да раздават стотици милиони в последния си ден (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов: Имаме 150 срещи с ППДБ и ДПС за 9 месеца! Няма да оставим Денков и Василев да раздават стотици милиони в последния си ден (ВИДЕО)

220540
на 03.04.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов: Имаме 150 срещи с ППДБ и ДПС за 9 месеца! Няма да оставим Денков и Василев да раздават стотици милиони в последния си ден (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов говори в кулоарите на парламента. В началото той се обърна към един от репортерите с думите: "Вчера в партията ме питаха дали си наш дептуат. Не те познават. И си се подхилквал като Христо Иванов на Кирил Петков."

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Абсолютно сме готови за избори. Винаги сме готови. Толкова пъти минахме през избори, че не е сложна технология", обяви Борисов.

"Единият въпрос, който през медиите ми беше зададен, е защо не си кажем за ДПС", коментира той и показва на медиите законопроектите и проекторешенията, подписани от ГЕРБ, ППДБ и Делян Пеевски.

"Ако го сметнем по трънския курс, близо 50 законопроекта - по три пъти да сме се срещали за всеки, това са 150 срещи. От 270 дни на правителството", продължи Борисов.

"Не се срамувам от ППДБ. Мисля, че Христо Иванов направи добра Конституция. И новото служебно правителство ще бъде избрано по същия начин, по който избирахме старото, само че няма да е от Радев а от избрания от него Главчев", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Срещата за 20-те лева такса по тръбата за "Балкански поток" беше при мен. Всички бяха, предложението беше на Асен Василев. После всички го гласувахме в зала и никой тогава не каза една лоша дума. Тръбата на "Балкански поток" е съгласувана с всички, тя е 100% българска. Акциите са на българите. Към днешна дата има над 1 милиард и 309 милиона чиста печалба. Няма друг такъв бизнес, такова предприятие, което да носи такъв принос на българите.. А и е важно геостратегически - виждате как наказваме Унгария и Австрия, когато си пожелаем", обясни той.

И призова колегите от ППДБ, ако искат, още днес да внесат проекторешение за спирането на "Балкански поток". "Крановете са на територията на България", отсече Борисов и се учуди от двуличието на ППДБ.

"Към днешна дата твърдя, че от Солун през Петрич влизат между 8 и 10 млн. руска газ", сподели лидерът на ГЕРБ.

"Предложихме на колегите към точката за "Балкански поток" да прибавим и "Лукойл". За да могат българите да видят, че от едното печелят, а от другото левчетата от вашите джобове са изтекли към Швейцария. От едното се печелят милиарди, от другото изтичат милиарди", обясни Борисов.

"През последните няколко дни върви едно надцакване кой колко пари ще даде. Включихме се и ние, разбира се, няма да оставим на Асен Василев и Денков да раздават стотици милиони в последния си ден", негодува той.

"Разбира се, че закъсняваме с Плана за възстановяване. 3 години партията на "Промяната" с техните министри е на ключовите места. Не знам нещо по Плана за възстановяване да е направено", негодува лидерът на ГЕРБ.

"Считам, че в едно парламентарно мнозинство трябва да има по-широка палитра от подкрепа", каза той Борисов на въпрос защо вчера обяви, че дори ГЕРБ и ДПС да имат 150 депутати, няма да съставят правителство само двете партии.

На въпрос на ПИК TV щом само с ДПС не става, ще се коалира ли след изборите отново с ППДБ, той заяви: "Казах ви и вчера - не."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 137
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК