ГОРЕЩО В ПИК TV: Волен Сидеров на среща с Радев - представителите на "Атака" без маски, и президентът я свали (ВИДЕО/СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩО В ПИК TV: Волен Сидеров на среща с Радев - представителите на "Атака" без маски, и президентът я свали (ВИДЕО/СНИМКИ)

63587
на 12.01.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Волен Сидеров на среща с Радев - представителите на Атака без маски, и президентът я свали (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е последният, който се срещна днес с Румен Радев по повод консултациите за изборите. Срещата започна малко преди 16.00 часа, като представителите на "Атака" се появиха без маски на "Дондуков" 2. Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов нито за миг не сложиха маски на лицата си по време на консултацията с Радев и екипа му, като в течение на срещата дори и държавният глава спря да си слага маската.

препоръчано

"В момента в България по време на изборите има 600 000 мъртви души или т.нар. фантоми. В НСИ българите, които би трябвало да имат право на глас, са 5 637 257 души. Според ЦИК имащите право на глас са 6 221 729 души или с 585 482 повече. Какво правим тогава, за каква дата на изборите говорим", попита в началото лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Той заяви, че партията му има идея да се направи одит на Информационно обслужване.

Сидеров се обедини около две искания на неговата партия - премахване на мъртвите души и пълен одит на Информационно обслужване. По думите му президентът Румен Радев може да стане гарант на тези искания.

Според лидера на "Атака" ако се решат тези проблеми, изборите ще бъдат по-справедливи.

От своя страна Румен Радев подкрепи твърденията на Сидеров и каза, че са поискали от ГРАО премахване на мъртвите души в списъците, но оттам заявили, че това е много труден процес, който можело да се осъществи само след искане на изпълнителната власт.

Както представителите на "Атака", така и Румен Радев и за момент не коментираха въпроса за датата на изборите, като основната тема на консултацията бяха идеите на Сидеров за одит на Информационно обслужване и твърденията му за близо 600 хиляди мъртви души в избирателните списъци.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това