ГОРЕЩО В ПИК TV! Гела хвърли нова бомба - не бил заплашван от Кирил и Асен. И се самопохвали: Това, което направих, не го е правил никой български политик (ВИДЕО)

ГОРЕЩО

ГОРЕЩО В ПИК TV! Гела хвърли нова бомба - не бил заплашван от Кирил и Асен. И се самопохвали: Това, което направих, не го е правил никой български политик (ВИДЕО)

185551
на 30.05.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Гела хвърли нова бомба - не бил заплашван от Кирил и Асен. И се самопохвали: Това, което направих, не го е правил никой български политик (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бях призован в Районна прокуратура вчера, която се е самосезирала, в качеството на пострадал. И за да избягваме всякакви спекулации, че аз от Кирил Петков и Асен Василе не съм бил заплашван. Те не са ме заплашвали никога, за нищо. Това заяви вече независимият депутат Радостин Василев пред медиите. 

препоръчано

Той обаче не пожела да спомене имената на заплашващите го, позовавайки се на тайната на досъдебното производство. Василев допълни, че вече е с 24-часова охрана от служители на МВР.

"След като направих пресконференцията, за която всички знаете, вече получих сериозни заплахи от много и различни места, но те са обект на проверка в момента", заяви той, но поясни, че не бил подавал "никакви сигнали" срещу Кирил Петков и Асен Василев, тъй като не бил заплашван от тях.

Радостин Василев поправи журналистка, заявявайки, че досъдебното производство не било за заплаха, а за принуда, което било "нещо доста по-различно".

"Аз получавам заплахи и в момента и то от различни, но не мога да коментирам, за да не преча на разследването", заяви той.

Руди се самопохвали, че никой друг политик не се осмелил да стори това, което направил той: "Това, което направих, не го е правил никой български политик до момента. И то е не да хвърлим камъче в блатото, а да вкараме багер в блатото и да го изринем, за да видим истинското лице на българската политическа класа. Направил съм го с всички рискове, които крие това нещо".

"Аз направих този запис и не се срамувам никак от това", заяви гордо Василев. 

И поясни, че не бил заплашван или принуждаван от никого, но решил да пусне записа, а да покаже "ясно на българското общество какво следва".

Миналата седмица той разпространи запис, за който посочи, че е от заседанието на Националния съвет на "Продължаваме промяната", а това провокира замразяване на преговорите за кабинета с ротационен премиер "Денков - Габриел".

"Нито съм принуждавам да пускам, нито да не пускам. Аз съм заплашван заради действията ми. Първо, след като обявих пресконференцията, и след това като пуснах записа".

На въпрос на ПИК дали президентът Радев не стои зад целия този скандал, Радостин Василев заяви: "Това е лъжа".

Радостин Василев отбеляза, че новият му политически проект е в ход и имал огромна подкрепа на гражданите. "Единственото нещо, което ме запазва до момента, е обществото и българските граждани, които са много разочаровани".

"За съставянето на новия политически проект не търся подкрепа от никакви посолства", побърза да уточни той.

"Виждате какво става в държавата, всичко могат да ми направят", допълни Радостин Василев и добави: "Ако някой е с охрана от полицията 24 часа и каже, че не се страхува за живота си, вероятно няма да е много нормален, нали".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК