ГОРЕЩО В ПИК TV! Георги Марков с анализ на изборните резултати: Това е голяма победа за Бойко (ВИДЕО)

АВТОРСКИ НОВИНИ

ГОРЕЩО В ПИК TV! Георги Марков с анализ на изборните резултати: Това е голяма победа за Бойко (ВИДЕО)

178583
на 04.04.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV! Георги Марков с анализ на изборните резултати: Това е голяма победа за Бойко (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Георги Марков, който бе депутат от гражданската квота на ГЕРБ в 44-ото Народно събрание прави дисекция от ключовия за парламентаризма 4 април.

препоръчано

"Бойко Борисов печели за пети пореден път парламентарни избори, с голяма преднина пред БСП. Той е кралят на Европа по победи", коментира Марков.

"Това е една много голяма победа за него. Радвам се за Бойко. Той става старейшина в ЕНП. Той е лидерът с най-много победи и мандати - повече то Мицотакис и Пленкович", категоричен е бившият депутат.

"Най-голямата партия в България остава тази на непредставените. Много граждани останаха непредставени, тъй като няма истинска десница. Никоя партия вече няма да може да вземе 1 млн. гласове, което е лош атестат и показател за партийната криза в страната", каза още Георги Марков.

"Румен Радев излезе от рамките на президентските си правомощия. Многократно призовавах партия ГЕРБ да му иска импийчмънт. Румен Радев сбърка много с датата на изборите", отсече той.

ГЕРБ управлява за трети пореден път. Самият Бойко има юбилей, той е в управлението на страната 20 години - успешен главен секретар на МВР, успешен кмет и успешен премиер. Няма противник и вълна, която да измести Бойко", категоричен е бившият народен представител.

"Това, което ни чака, е комичен парламент, институционален хаос. Народно събрание няма да издържи дълги", прогнозира бившият конституционен съдия.

"БСП не само не се научи да побеждава ГЕРБ, но не се научи и да признава загубите. В БСП не виждат грешките си. След този резултат БСП изпада от топ 5 на партиите в ПЕС", увери Марков.

По думите му в момента няма алтернатива на Борисов като премиер. "Борисов трябва да ги остави да управляват", призова обаче той.

"Не виждам в този парламент Борисов да направи кабинет с която и да е от другите партии. Време е малко да си почине в опозиция, но в опозиция с парламентарна група, която е най-голяма в парламента, но ще ги управляват победените. Същият мач, но по-лошо изпълнение, тъй като тези изпълнители са по-смешни от останалите", увери депутатът в 44-тото Народно събрание.

"Бойко с джипката показа направеното. Другите не направиха нищо", продължи Георги Марков. По думите му няма как да се управлява стабилно държавата, ако няма силно парламентарно мнозинство.

"Борисов няма нито аритметически, нито политически вариант да прави коалиция. С какви очи той ще прави коалиция с Мая Манолова. Мисля, че Борисов, за своята политическа кариера, направи прекалено много жестове. Той трябва да спре с тези жестове. Тези жестове не играят вече. Опитаха се да му скроят чорапа, но той пак ги победи", каза още той.

По думите му българинът трябва да мине през това препятствие и да му уври главата.

"Няма да има служебен кабинет. Ще се направи мандат, било то с мандата на Слави Трифонов или с този на Христо Иванов. Мястото на Борисов сега е в опозиция. Борисов ще направи катастрофална грешка, ако се опита да се заиграе с когото и да е в този парламент", отсече бившият конституционен съдия.

"От утре следващите избори са редовните президентски избори. Радев няма да бъде победен. Той е голямо зло за България е голямата въпросителна е как ще се яви на тези избори ГЕРБ", уточни Марков.

За финал все пак той си пожела да греши и Слави Трифонов и Христо Иванов да направят харизматично правителство. По думите му лидерът на Демократична България не е Христо Иванов, а е Сорос, а в България е Лозан Панов.

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Бойко Борисов: Продължаваме да подобряваме пътищата в страната (ВИДЕО)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това