ГОРЕЩО В ПИК TV! Голям удар по мераците на ПП и ДБ за разследването на Иван Гешев (ВИДЕО)

Час Пик ГЛАВНА

ГОРЕЩО В ПИК TV! Голям удар по мераците на ПП и ДБ за разследването на Иван Гешев (ВИДЕО)

137270
на 25.01.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Голям удар по мераците на ПП и ДБ за разследването на Иван Гешев (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Законът за съдебната власт мисля, че ще мине и на второ четене преди разпускането на 48-ото Народно събрание. Промените в Наказателно-процесуалния кодекс на Министерски съвет и на колегите обаче мисля, че няма да успеят да минат на второ четене. Това заяви пред Соня Колтуклиева и ПИК TV Анна Александрова от ГЕРБ.

препоръчано

Припомняме, че именно в промените в НПК са залегнали ограничаването на правомощията на главния прокурор и разследването му.

"Всичко, което е минало на първо четене, трябва да мине и на второ четене. Мисля, че Законът за съдебната власт ще успее да мине. Ние сме изразили своето становище. Смятаме, че съдебната реформа не следва да се прави за конкретен обект и конкретно лице. В нашата съдебна реформа сме предложили какво да се направи. Решението трябва да не е частично и на парче, както се прави в момента. Съдебната реформа иска голям обществен дебат и консенсус между всички страни в дебата“, каза още Александрова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК