ГОРЕЩО В ПИК TV: Иво Танев на среща с читатели на новата си книга "Урок за мъже" - само на щанда на "Милениум" на Пролетния базар на книгата пред НДК (ОБНОВЕНА)

ГОРЕЩО

ГОРЕЩО В ПИК TV: Иво Танев на среща с читатели на новата си книга "Урок за мъже" - само на щанда на "Милениум" на Пролетния базар на книгата пред НДК (ОБНОВЕНА)

7966
на 05.06.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Иво Танев на среща с читатели на новата си книга Урок за мъже - само на щанда на Милениум на Пролетния базар на книгата пред НДК (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Литературната фиеста на Пролетния базар на книгата пред НДК продължава да тече с пълна сила, а хубавото време и множеството изненади привличат още повече посетители.

препоръчано

По традиция най-големите отстъпки и интересни събития са на щанда на издателство "Милениум", който се намира в шатра 22. Днес от 13 часа там е Иво Танев, който се среща с читатели, раздава автографи и говори за новата си книга "Урок за мъже", която се превърна във фурор още с излизането си на пазара.

В книгата си популярният и харизматичен шоумен споделя подробности за цели 39 интригуващи случки и срещи с други известни български личности, които познаваме от сцената и екрана, както и полезни съвети за по-хармоничен и спокоен начин на живот, а накрая ще прочетете неговите авторски рецепти, с които посреща своите приятели и впечатлява гостите си и дори печели седмичния приз в предаването „Черешката на тортата“.

„Урок за мъже“ обаче не е биография и авторът скромно заявява, че не е професионален писател, а разказвач на истории. Написани изключително увлекателно, всяка от главите от томчето съдържа не само спомените на Танев, но и безценни поуки и изводи, които въпреки че са забавни, са изпълнени със смисъл и отварят апетит за допълнителен размисъл.

До неделя може да се сдобиете със сборника "Урок за мъже" с горещо намаление и да научите повече подробности за живота на една от най-големите звезди в българския шоубизнес, а най-бързите ще получат автограф и посвещение от вечно усмихнатия автор.

Още много отстъпки очакват всички читатели, които посетят щанда на издателство "Милениум". Специално днес "Книга на деня" е "Голям кулинарен речник" от класика и изтънчен гастроном Александър Дюма. Монолитното издание е намалено с 40% и е на цена 21 лв.

"Това не е биографична книга, а истински истории от моя живот. Неща, които съм преживял, на които съм бил свидетел и от които съм си събрал поуки. Аз се уча от всеки и от всичко. Дори и от тези, които на пръв поглед не са ми симпатични. Когато обаче вникна повече в тях, ми стават симпатични", каза пред ПИК Иво Танев за книгата си "Урок за мъже". Той няма представа дали ще пише втора част. 

"Има много весели истории, има и тъжни", сподели авторът. Той каза и коя е любимата му история. Тя започва от подлеза на НДК. Разделил историята на две части и я публикувал във фейсбук. Имало хиляди лайкове и стотици коментари и нито един от тях не бил негативен. "Тогава хората ми казаха, че това е урок за мъже. Ще го прочетат на сина си, на съпруга си. Никого не искам да уча. Дамите са силният пол. Ние се пъчим. Жените реагират по-адекватно на ситуации. Майчиният инстинкт е несравнимо нещо", поясни Иво Танев. 

Историята от подлеза на НДК се зародила от преди години, бил вече женен и работел какво ли не. "Нямаше работа. Пътувам в автобуса. бъркам в джоба и нямам пари. Върнах се вкъщи, взех китарата. Най-силният момент беше, когато отворих китарата с разбирането, че трябва да изкарам пари. Бях първият уличен музикант  с китара. Имаше един гайдар на Орлов мост. Мене ме смятаха за просяк. Имах познати, които се обръщаха настрани все едно не ме познават. После като станах разпозваем по телевизиите, същите тези дойдоха да ми кажат колко ме обичат", спомня си Танев. 

История със Стефан Данаилов също е една от любимите му. Тогава той бил таксиметров шофьор. До него седнал самият Стефан Данаилов, а на задните седалки били Цветана Манева и Явор Милушев. "Тръгнах, но без да знам къде. Той е изключителен човек. Любими разкази нямам. например имах тежък момент, когато останах без никакъв глас. Яви се един приятел, който ми спаси живота. Той е известен български певец", разкрива Иво Танев. След написването на книгата, той получил едно облекчение, медитация. Авторът уточни, че няма кирливи ризи, а в книгата си е до болка откровен.

 

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това