ГОРЕЩО В ПИК TV: Издателство "Милениум" хит на Алея на книгата в София! Бестселъри с невероятни отстъпки само в шатра №18 от днес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

ПИК TV

ГОРЕЩО В ПИК TV: Издателство "Милениум" хит на Алея на книгата в София! Бестселъри с невероятни отстъпки само в шатра №18 от днес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

17192
на 06.09.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Издателство Милениум хит на Алея на книгата в София! Бестселъри с невероятни отстъпки само в шатра №18 от днес (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Издателство "Милениум" е хит на Алея на книгата в София, която се открива днес. Най-престижното книжно изложение е разположено на пешеходната зона на бул. "Витоша" и ще продължи до 12 септември. 

препоръчано

Само в шатра №18 на "Милениум" ви очакват най-горещите заглавия на сезона, невероятни изненади и рекордни намаления до 80%!

На най-атрактивния щанд ще откриете богат избор от политически, исторически и документални заглавия, философски книги, женски романи, детски, ученически и тийнейджърски заглавия, съвременни световни романи и стихосбирки с поезия на обичани автори.

За своите верни читатели издателството представя 5 премиерни заглавия: най-новата стихосбирка на Недялко Йорданов „Епопея на незабравимите“, сензационният юбилеен том „Завещанието на Ванга“, кулинарният пътеводител от света на киното „Звездна кухня – 120 рецепти от любими филми и сериали“, световният бестселър от Топ 10 на "Ню Йорк Таймс" „Три жени“ и най-новото предложение от популярната поредица "История на войните" - „Реконкистата – война на две религи“.

В богатия каталог на „Милениум“ този сезон са новият том от поредицата, посветена на живота на великите владетели – „Личният живот на Джеймс II“, както и творбите, разкриващи скандалните и повратни моменти от биографиите на Луи XIV, Мария Терезия и Сюлейман Великолепни.

За любителите на историята е също и хитовата поредица „История на войните“, чийто 15-и том, е „Войните на първите Асеневци“. Мемоарното издание „Улици, хора, събития“ от политика и общественик Димо Казасов, смразяващият кръвта психологически трилър „Убийствен ум“ от Майк Оумър и библиофилската енциклопедия „Великите книги, които никога няма да прочетете“ от проф. Бърнард Ричардс са сред хитовите заглавия на сезона, които ще откриете в шатра №18.

На Алеята на книгата са представени и абсолютните бестселъри на „Милениум“: двата тома „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи“ от лорд Алън Бълок, „Сталин. Пътят към властта“ и „Сталин. В очакване на Хитлер“ от проф. Стивън Коткин, както и патриотичните издания „Българските паметници“ и „Хайдути. Български войводи до края на XIX век“ от Иван Първанов, колекционерските издания „Събрано“, представящи селекции от творчеството на Валери Петров и Атанас Далчев, „Избрано“ от Елин Пелин, както и всички книги на обичания поет Недялко Йорданов.

Само в четвъртък и петък от 12 ч. в шатра №18 Бай Данчо, по-известен като личният готвач на Тодор Живков, ще се срещне с читатели и ще раздава автографи на кулинарната си съкровищница "Всички мои рецепти", една от най-търсените книги на сезона.

От издателството разкриха пред ПИК TV, че всеки ден ще има различна книга на деня, която ще е с 40%  отстъпка. По повод празника днес избраното заглавие е "Българските паметници", което се предлага с огромно намаление. 

 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 327
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това