ГОРЕЩО В ПИК TV: Йоанна Драгнева смени Ненчо Балабанов с водещ от БНТ - само в "Жълтите новини"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩО В ПИК TV: Йоанна Драгнева смени Ненчо Балабанов с водещ от БНТ - само в "Жълтите новини"

346489
на 12.01.2019
ГОРЕЩО В ПИК TV: Йоанна Драгнева смени Ненчо Балабанов с водещ от БНТ - само в Жълтите новини
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата и общинарка Йоанна Драгнева, която няколко пъти се събираше и разделяше с водещия на "Господари на ефира" Ненчо Балабанов, най-накрая окончателно го е оставила в миналото си. Чаровната блондинка се е впуснала в нова връзка, а обектът й на обожание е колега на Ненчо от държавната БНТ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

От няколко месеца Драгнева се носи на крилете на любовта с водещия на седмичното предаване, посветено на българския туризъм Мирослав Димитров, разкрива светското предаване на ПИК TV. Миро и Йоанна са посрещнали заедно Новата година в един от 5-звездните хотели в Банско. 

Това обаче не е единствената нова ВИП-двойка в светските среди. 14-годишната певица Крисия Тодорова също е влюбена. Изненадата е огромна - талантливата тийнейджърката има афера с... Валери Божинов.

Всичко най-любопитно около двете двойки влюбени гълъбчета, плюс папарашки разказ как непознат мъж измъкна от критична ситуация на пътя съпругата на Крум Савов - Мая Савова. И още коя е кандидат-снахата на издирваните милионери Арабаджиеви, както и уникална снимка от сватбата на лидерката на БСП Корнелия Нинова, гледайте сега в "Жълтите новини":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК