ГОРЕЩО В ПИК TV! Какво се случва на Летище София? Полетът от Австрия кацна - натовариха бежанците в бусове, карат ги в центъра на Военна рампа (ОБНОВЕНА)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Какво се случва на Летище София? Полетът от Австрия кацна - натовариха бежанците в бусове, карат ги в центъра на Военна рампа (ОБНОВЕНА)

811084
на 13.02.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Какво се случва на Летище София? Полетът от Австрия кацна - натовариха бежанците в бусове, карат ги в центъра на Военна рампа (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Чартърният полет от Австрия с депортирани бежанци кацна преди минути на Терминал 2 на Летище София. Припомняме, че новината за пристигащи мигранти съобщи преди всички новосформираният кръг за натиск "Първо България", а вчера тя беше потвърдена пред ПИК от високопоставени източници на медията ни.

препоръчано

В опит да неглижира нарастващото възмущението премиерът Денков разпространи през фейсбук канала на Министерски съвет, че само 18 бежанци ще бъдат разтоварени на Летището днес. Така разкритието, че депортират мигранти от Австрия обратно у нас беше официално потвърдено и от правителството.

Междувременно на Терминал 2 на Летище София се събират граждани, възмутени от депортирането на бежанци обратно в страната ни и от условията, които кабинета на Николай Денков е приел да изпълни, за да бъдем допуснати в Шенген по вода и въздух.

ПИК научи още, че в 13:00 часа ще пристигне и втори самолет, този път от Брюксел и Загреб, с депортирани мигранти.

Какво се случва на Летище София?

Издателят на агенция ПИК Недялко Недялков обяви, че вторият самолет, който трябва да кацне в 13:00 часа, е изчезнал от разписанието на Летище София. "И този самолет, който току-що кацна, го няма в разписанието на таблото, както и в сайта. Летище София си преформатира разписанието, както му хрумне", обяви той.

"Какво укриват в момента", попита Бареков.

"Това е технология на нашите олигофрени. Това е специален чартърен полет и той може да мине на специален режим", обясни полк. Николай Марков.

"Къде е опозицията? Тя трябва да е тук. Работата им е да информират гражданите какво се случва. Очевидно нямаме опозиция, след като никой не говори по темата. Или всички са в играта, или нещо се случва", каза той и се възмути, че на Летище София няма нито един член на "Възраждане", на БСП, на ИТН.

"Нашите са закоравели бандити. Ако нямат милиарди да си разделят, това с бежанците няма да се случи. Познавам и Доган, и Борисов. Няма никакъв Шенген, всичко върви с милиарди по сметките", отсече той.

"България се управлява от мафия. Костадин Костадинов не е човекът, който може да се справи с мафията. Ще му купят всичките депутати, после ще го купят и него", каза полк. Марков.

Николай Бареков уточни, че са поискали да снимат на пистата пристигащите бежанци, но от ръководството на Летище София са отказали да ги допуснат. Като не са отрекли пристигането на бежанци", каза той.

"Пеевски е прегърнал Борисов и Петков и ги потапя. Сметките, които правят, са да оцелеят до евроизборите или до изборите в САЩ. Те са като в един публичен дом", сподели журналистът.

Недялко Недялков обяви, че са разтоварени 18 души, натоварени са в бусове и ще бъдат откарани директно на Военна рампа.

Припомняме, че вторият самолет с бежанци, който днес ще кацне в София, тръгва от Брюксел, като има спиране в Загреб.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО) ПИК TV! Гуцанов обеща: Ако Радев ни връчи третия мандат, ще направим всичко възможно да има кабинет (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК