ГОРЕЩО В ПИК TV! Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов с ексклузивен коментар след края на изборния ден: Ще разговаряме първо с ГЕРБ (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов с ексклузивен коментар след края на изборния ден: Ще разговаряме първо с ГЕРБ (ВИДЕО)

85763
на 04.04.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV! Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов с ексклузивен коментар след края на изборния ден: Ще разговаряме първо с ГЕРБ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

От ВМРО излизат с първи думи след края на изборния ден. Доволни ли са воеводите от резултата, който постигнаха днес?

препоръчано

"Нашите очакваните са за резултат около 5-5% и малко", коментира пред ПИК TV лидерът на партията Красимир Каракачанов.

"Картината в парламента е доста шарена. Свършихме доста работа с ГЕРБ. Дали някой го оценява, или не е друг въпрос. Естествено е, че първите, с които ще разговаряме, ще бъдат колегите от ГЕРБ", разкри той.

"Ако българските партии наистина са загрижени за българския народ, е редно българските политически лидери да седнат на една маса, да очертаят общите проблеми и да потърсят варианти за тяхното решаване", отсече лидерът на ВМРО.

"ВМРО е първа политическа сила в Учиндол. Какво да ви обяснявам повече", коментира Каракачанов на въпрос за резултата на Слави Трифонов.

"Ние в шоу програми не участваме", отсече патриотът.

"Много хора критикуват Слави Трифонов. Някои от неговите кандидати са нормални хора. Аз мисля, че Слави Трифонов може да разсъждава по-нормално от Мая Манолова. Трябва да се търси едно мнозинство патриотично, родолюбиво и прагматично", добави той.

"Не съжаляваме, че се явихме самостоятелно", каза още Каракачанов на въпрос дали съжалява, че патриотичните формации не са се явили заедно на изборите. По думите му с Валери Симеонов са приятели и не са изгорени мостовете. 

"Въпреки всички критики към Валери Симеонов, той е малко по-първичен, но той не е човек, който ще направи нещо лошо за България", добави лидерът на ВМРО.

"Не съществува вариант за коалиция ГЕРБ-ВМРО-ДПС. Мая Манолова не знам каква е - лява ли е, дясна ли е. В живота човек трябва да се обръща назад и да си прави равносметка. Не може да се прави, че нищо не си спомня от предишния си живот. Когато си бил от БСП, когато си бил адвокат на мутрите, когато си носил тениска "Аз подкрепям Орешарски, когато си се навеждал политически, на мен не ми звучи добре", завърши той на въпрос дали е възможна коалиция с Мая Манолова.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 206
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това