ГОРЕЩО В ПИК TV! Мария Карагьозова от "Граждански блок“ за големия скандал с медийните пакети на ЦИК: Абсолютно целенасочено искат да заглушат гласа ни (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Мария Карагьозова от "Граждански блок“ за големия скандал с медийните пакети на ЦИК: Абсолютно целенасочено искат да заглушат гласа ни (ВИДЕО)

118889
на 14.05.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Мария Карагьозова от Граждански блок“ за големия скандал с медийните пакети на ЦИК: Абсолютно целенасочено искат да заглушат гласа ни (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалът с медийните пакети, които ЦИК отпуска на партиите и коалициите, се разгаря. Припомняме, че няколко нови формации подадоха жалба заради решението на Централната избирателна комисия да отпусне 40 000 лева вместо 80 000 лева под формата на медийни пакети за предстоящите избори 2 в 1. Вместо обаче съдът да вземе отношение по жалбите, магистратите си препредават делото.

препоръчано

“Всички нови партии, които никога не са участвали на изборите, са най-засегнати, защото е ясно, че финансирането при нас е крайно ограничено, а и защото специално зад "Граждански блок“ не стои никой с възможностите на Васил Божков или от хазартния бизнес, както е с партия МЕЧ. Този коментар направи от ефира на ПИК TV Мария Карагьозова от "Граждански блок“, коментирайки скандалното решение на ЦИК.

"За първи път участваме в избори и трябва да представим за първи път нашите идеи пред хората“, изтъкна Мария Карагьозова. 

Тя обясни, че от "Граждански блок“, са обжалвали решението на ЦИК, според което вместо на два пъти по 40 000 лв., са получили само един транш от 40 000 лв. 

И допълни, че с това се цели заглушаването на само на "Граждански блок“, а и на всички малки партии. 

"Кампанията си тече, а големите партии, вече са си купили големите медийни пакети, сложили са си банери“, отчете Карагьозова и благодари на ПИК, че продължава да отразява инициативите на "Граждански блок“.

"Това, според нашия екип, е абсолютно целенасочено. Изключвам в ЦИК да не знаят, че за всяко едно нейно решение, компетентен съд, е Върховният административен съд“, сподели още тя. С това се целяло да се забавят стъпките и избощо предизборната кампания. 

"Дори и на 1 юни да получим тези пари, те за какво ще ни служат, тъй като кампанията ще е приключила?“, възмути се Мария Карагьозова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК