ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски: Ако Радев каже нещо за мен, ще му отговоря! Подкрепяме предложенията за "Лукойл" и за отпадане на таксата за руския газ (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски: Ако Радев каже нещо за мен, ще му отговоря! Подкрепяме предложенията за "Лукойл" и за отпадане на таксата за руския газ (ВИДЕО)

111960
на 11.12.2023
ГОРЕЩО В ПИК TV! Пеевски: Ако Радев каже нещо за мен, ще му отговоря! Подкрепяме предложенията за Лукойл и за отпадане на таксата за руския газ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът не е казал нищо за мен. Когато каже, ще му отговоря. Това заяви пред ПИК TV председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски относно напрежението през уикенда между него и президентската администрация.

препоръчано

Припомняме, че Пеевски излезе с позиция, че Радев се опитва да обърка посоката на страната, а като отговор съветникът на президента Крум Зарков публикува остър коментар в профила си във фейсбук. По думите му Радев само е констатирал ниското доверие в парламента, което е такова заради "ежедневните изстъпления на Пеевски".

Председателят на парламетнарната група на ДПС обаче отказа да отговори на Крум Зарков.

"Смятаме, че не е достатъчно да ни пуснат за Шенген само по въздуха", коментира Пеевски.

И уточни, че ще подкрепят предложенията на ГЕРБ и ППДБ да се махне таксата за руския газ, както и евентуалната продажба на "Лукойл" да се одобри от парламента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК