ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ за трусовете в САЩ - може ли Камала Харис да спечели срещу Тръмп (ОБНОВЕНА)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ за трусовете в САЩ - може ли Камала Харис да спечели срещу Тръмп (ОБНОВЕНА)

360808
на 24.07.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ за трусовете в САЩ - може ли Камала Харис да спечели срещу Тръмп (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Анализаторът и преводач на Доналд Тръмп проф. Йонко Мермерски коментира в студиото на ПИК TV трусовете в САЩ и оттеглянето на Джо Байдън от изборите наесен. Може ли Камала Харис да спечели срещу Доналд Тръмп?

препоръчано

Пред Соня Колтуклиева гостът в студиото заяви, че за никого не е било тайна менталното състояние на Джо Байдън: "Дебатът с Доналд Тръмп не беше никакъв дебат. Това бяха успоредни интервюта, водени от двама, нарекли Тръмп "фашист". Си Ен Ен се издадоха минути, след като приключи въпросният "дебат", заявявайки, че на Байдън са му дадени предварително всички въпроси".

Според него случващото се прилича на това от преди 4 години - през 2020 г. Но проблемът сега е, че Камала Харис има много нисък рейтинг и няма индикации, че администрацията на Байдън ще се справи. 

Колтуклиева запита какво е задкулисието във Вашингтон, защо част от елита на Демократическата партия веднага са заявили подкрепата си за Харис, а други - не. 

"По време на президентските избори се избират половината сенатори и половината конгресмени. След този потрес, когато хората се осъзнаха, че трябва да бъде изчистен от политическата сцена Джо Байдън, неговата съпруга Джил демонстрира абсолютна жажда за власт. Тя на два пъти се появи на корицата на "Вог". И стана ясно, че близките на Джо Байдън са му направили "екокамера" - информирали са го само с положителни новини, докато в това време Демократите са изпадали в паника", коментира Мермерски.

"Голям късмет за Демократите е, че Байдън се отказа. Имаше слухове, че Обама му се е обадил, Хилари Клинтън и Нанси Пелоси са го натиснали. И накрая той е разбрал, че най-достойният път за него е да се откаже. Иначе хвърляше в ада Демократическата партия", допълни гостът. 

"Камала беше най-лесният начин за подмяна на кандидата. Но защо се фокусираме не върху най-добрия кандидат с най-добрите политики, а върху кандидата, който би бил най-лесно препятствие срещу Доналд Тръмп", коментира Мермерски.

Според него Доналд Тръмп намира широка подкрепа от мигрантите, от малцинствените групи. "Но фокусът се премести толкова силно вляво, че сега вече наричат Тръмп крайнодесен", отбеляза той. 

Йонко Мермерски заяви, че хипотетичните кандидат-президенти на Демократите - Мишел Обама и Хилари Клинтън не са реални такива. "На Мишел не й се занимава, Хилари имаше един период, в който се ослушваше".

Той заяви, че "90% от медиите в САЩ са говорители на Демократическата партия": "Доналд Тръмп се съгласи на дебат с него, защото ако се беше отказал, нямаше да му дадат повече шанс за дебат. Видите ли, под нивото му било на Джо Байдън да дебатира с Доналд Тръмп".

Запитан дали вече започва война в самата Демократическа партия, той отговори: "Единствено Кенеди остана. Собственото му семейство се отказа в полза на Джо Байдън... Директорката на "Сикрет Сървис" днес даде показания, след които всички казаха, че тя трябва да си подаде оставката. На практика Господ реши Доналд Тръмп да не умре, не нейните охранители. А тя даде "отличен" на охранителите, пазили Доналд Тръмп. Днес абсолютно - гьонсурат стил - тя не отговори на нито един въпрос от комисията и заяви, че няма да си подаде оставката, защото на този етап била най-квалифицираният човек да си върши работата. Но това е типично за Байдъновата администрация - там оставки не се подават и не се искат".

Мермерски коментира и миналото на Камала Харис като прокурор: "Но да ви кажа честно, тук говорим за разнообразие, равенство и приобщаване. От 3-4 години насам имаме подбиране на кадри на принципа дали той е от някакъв вид малцинство - жена, раса, сексуална ориентация. А това няма нищо общо с това са се свърши работа. А ако се върнем на Камала - Байдън я избра нея, въпреки че я наричаше "расист". Целта беше да се придърпа малцинственият глас - жените да гласуват за Джо Байдън. Той я взе, за да си увеличи броя на гласоподавателите. А Тръмп избра човек, който е негово "копие" - защото държи на политиките, които се провеждат". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК