ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ ще спре ли Тръмп войната в Украйна (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ ще спре ли Тръмп войната в Украйна (ВИДЕО)

292861
на 21.05.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Мермерски с ТОП АНАЛИЗ ще спре ли Тръмп войната в Украйна (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Може ли Доналд Тръмп да спре войната между Украйна и Русия, ако спечели президентските избори в САЩ през ноември?

препоръчано

На този въпрос дава отговор известният учен и преводач проф. Йонко Мермерски.

Припомняме, че той беше преводач на Тръмп по време на посещението на Бойко Борисов в Белия дом.

В началото на разговора той сподели, че наскоро е направил своя полет номер 200 над Океана. 

В американската политика пък теренът бил с шубраци и цели храсталаци, през смях обърна внимание проф. Йонко Мермерски.

"Журналистите трябва да им раздават различни видове защитни одежди, след случая с вас“, каза проф. Мермерски. Соня Колтуклиева му отговори, че и до момента никой от шефовете на ПП - нито Кирил Петков, Асен Василев или Лена Бориславова, не се е обадил, за да й се извини. Тя допълни, че вече има реакция от властите и по случая се е заело Първо РУ.

"В България, за съжаление, отразяват само големите либерални медии и Си Ен Ен и постоянно повтарят, че е подсъдим. Да си подсъдим не си престъпник. Право на подсъдимия е да присъства на заседанието. Съдия, на който е дарил над 100 000 долара на Байдън, забранява на Тръмп да ходи на кампания и го задължава да стои в съдебната зала“, започна проф. Мермерски. 

Притеснението на анализаторите на Си Ен Ен, гледам ги с перверзното удоволствие как извращават информацията, всъщност, нямаме повишаване на популярността на Байдън. Колкото повече нападат Тръмп, толкова повече му се вдига популярността, изтъкна проф. Йонко Мермерски.

Тръмп излъчва увереност, себелюбие, мен лично не ме дразни, но дразни много хора. Тук не е борба с характерите, а с идеите и това, което се очаква двамата да направят след изборите. По време на Тръмп икономиката беше добре, нямаше нито един военен конфликт, сега се заформя трети, освен Украйна и Израел. По отношение на изборите, демократите са глухи и слепи, че основният проблем, който вълнува избирателите, е високите лихви по ипотечните заеми, продължи гостът в студиото.

Друга важна тема за гласоподавателите е инфлацията, както и имиграцията. До момента през Мексико са влезли 10 млн. души от цял свят, дори и от Русия. 

Само 4% от американците се влияели от ставащото в Украйна, съобщи проф. Мермерски. По-голяма част се интересували живо от случващото се в Газа. На хората там им се казвало газанци, а не палестинци. 

С действията си и твърдото си намерение да спре войната в Украйна, Доналд Тръмп печели все повече и повече поддръжници. 

"Традиционните ценности съвпадат с Десетте Божи заповеди. Искам да ми посочат само пет, кои са петте европейски ценности? Не пуснах това във Фейсбук, защото ще ме блокират“, призна проф. Мермерски.

"Последната опорка на демократите е, че Доналд Тръмп, е путинист“, шокира събеседникът на Соня Колтуклиева.

Проф. Мермерски обърна внимание, че голяма част от хората, които филтрират информацията в Интернет, са либерали. Това пък повлияло жестоко на изборите в САЩ през 2020 г.

Големите медии в България, трите най-големи, пускат свои реклами затова как те ще следят за фалшиви новини, а най-циничното за мен беше, коя информация е полезна и коя не. Кои сте вие, господа от телевизиите, да ми казвате коя информация ми е полезна и коя не, изрази острото си възмущение проф. Мермерски.

Проф. Мермерски разказа, че наскоро е бил блокиран във Фейсбук за 30 дни, задето си сложил профилна снимка от Овалния кабинет с Доналд Тръмп. Той бил нарочен, че разпространявал детска порнография.

"Ако не стане някакво чудо, аз съм фен на самия човек Тръмп, а на това, че законността трябва да съществува и правилата да се уважавам, трябва да имаме плурализъм или поне диалог. Сега, в момента, както вървят нещата, ако не стане някакво неочаквано събитие, според мен януари 2025 г. ще се закълне Доналд Тръмп. Най-важното е да настъпи мир“, завърши проф. Йонко Мермерски.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК