ГОРЕЩО В ПИК TV: Първи коментари след вота на недоверие - вижте реакциите на ДПС, Нинова, Лорер и Костадинов от "Възраждане" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

ПИК TV

ГОРЕЩО В ПИК TV: Първи коментари след вота на недоверие - вижте реакциите на ДПС, Нинова, Лорер и Костадинов от "Възраждане" (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

54351
на 22.06.2022
ГОРЕЩО В ПИК TV: Първи коментари след вота на недоверие - вижте реакциите на ДПС, Нинова, Лорер и Костадинов от Възраждане (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Депутати и министри с първи коментари след вота на недоверие.

препоръчано

Даниел Лорер пред камерата ни също потвърди тезата на Кирил Петков, че правителството е свалено от Пеевски. "Самият факт, че четворна коалиция управляваше 6 месеца, означаваше, че ние сме най-диалогичните. А протестът от нас беше приветстван от г-н Пеевски", каза той. 

"Ние сме първата политическа сил, която излезе от този кабинет. Ето ви една коалиция, в която влизат ГЕРБ, ПП и ДБ", коментира в кулоарите Тошко Йорданов и добави: "Депутатите не са проститутки, които да пазаруваш."

"Тези дни последователно се тиражира една грозна лъжа, че аз съм бил на протест с Пеевски. Тези хора задълбаха наистина надълбоко. Целта на "Възраждане" е да управлява самостоятелно", коментира Костадин Костадинов.

Според него е с вота на недоверие е "сложен кръст най-накрая на изключително бруталния начин на управление". Той уточни, че "Възраждане" ще работи за избори и няма да участва в никаква коалиция с други политически сили в рамките на това НС. 

Нинова отказа коментар. "Ще се съберем групата, ще говорим и ще направим изявление", каза тя пред журналисти. 

Асен Василев отмина високомерно журналистите. Оказа се, че бърза за включване в приятелската си БТВ. 

Депутати от ПП започнаха да си правят селфита в парламента, като за последно.

"Ако бюджетът не мине до петък, отпада  всичко добро за пенсиите и пенсионерите да бъдат излъгани. 

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:

Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това