ГОРЕЩО В ПИК TV! Първи реакции след жребия в ЦИК! ГЕРБ: "18 е номерът на победата!" ДПС-Ново начало: Ще работим за стабилно управление с наше участие (ВИДЕО)

Епицентър

ГОРЕЩО В ПИК TV! Първи реакции след жребия в ЦИК! ГЕРБ: "18 е номерът на победата!" ДПС-Ново начало: Ще работим за стабилно управление с наше участие (ВИДЕО)

128442
преди 5 часа
ГОРЕЩО В ПИК TV! Първи реакции след жребия в ЦИК! ГЕРБ: 18 е номерът на победата! ДПС-Ново начало: Ще работим за стабилно управление с наше участие (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отдавна сме се отказали да търсим символика в номера на бюлетината. Това заяви депутатът от ГЕРБ - СДС Тома Биков, след тегленото на жребия за номерата на партиите в бюлетината. На ГЕРБ - СДС се падна номер 18.

препоръчано

"Концентрирани сме да зададем един позитивен дневен ред на кампанията. Мисля, че всички са наясно, че с агресия нищо не може да се постигне. Надявам се на една позитивна кампания", каза още той.  

"Символиката е за астролози. Очевидно на тези избори номерът на победата ще е номер 18. Номерът обаче не прави победата. Победата я правят грижата за хората, енергията, програмата и кампания, която да гарантира стабилно правителство. Който и номер да се беше паднал, ГЕРБ щеше да победи", добави от своя страна Даниел Митов. 

"Това е новото начало за коалиция „ДПС-Ново начало“. Тръгваме на следващите избори с амбиция, експертен потенциал, политическа воля, управленска култура." Това заяви Атидже Алиева-Вели от „ДПС-Ново начало“ след тегленето на жребия за предстоящите избори.

„Ще работим да отговорим на очакванията на българските граждани за по-добър живот, което може да се случи само с излъчване на работещо мнозинство в следващия парламент, стабилно управление с участието на ДПС – Ново начало“, допълни още тя.

"Не търсим символика. Важното е, че 26-и е денят за размисъл. Разчитаме на нашата предизборна кампания, която е отворена към младите, към качественото образование и здравеопазване". Това заяви Катя Панева от „Продължаваме промяната“-“Демократична България“ след тегленето на жребия в ЦИК за предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Тя подчерта, че имат план за излизане от политическата криза.

„На фона на скандалите при опонентите ни, ние ще сме алтернативата с номер 26“, допълни още Панева.

„Важно е къде ще ни поставят българските граждани, а не къде ни е поставил жребият“, каза още Йордан Терзийски.

28 е номерът на обединеното ляво в България. В „БСП – Обединена левица“ не търсим символики, не разчитаме на лотарията. Търсим, намираме и предлагаме решения на проблемите на хората. Това заяви Атанас Атанасов, водач на коалицията в 24 МИР София, пред журналисти след жребия в ЦИК за предстоящите избори.

„С номер 28 ще гласува всеки, който иска да живее в една по-социална България, без бедност и неравенства. Излизаме с млади, нови лица, мотивирани сме и сме сигурни, че „БСП – Обединена левица“ ще се върне като водеща политическа сила в страната там, където ѝ приляга мястото“, допълни той.

Габриел Вълков, водач на листата в 23 МИР, допълни: „Излизаме с нови политики и нови лица. Вървим смело към победа.“

Номерата са част от случайността. Ние от "Има такъв народ" винаги играем на сигурно. Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов, след като ЦИК изтегли жребия за номерата на партиите в бюлетината. На ИТН се падна номер 7. 

"Седми номер е добър знак. Българските граждани ще имат право на избор между тоталния разпад на политическите партии и разума, който ние не спряхме да защитаваме в 50-ото Народно събрание", добави той. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 25 септември: Овните да са пестеливи, трудности за Девите, Везните да не шофират
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов с ВАЖЕН коментар преди изборите от Стара Загора, иска мнозинство с над 80 депутати (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК