Вход
София
Времето в София 17 o C

ГОРЕЩО В ПИК TV: Секретарят на СДС Илия Лазаров с ударно изказване за балотажа в София

ГОРЕЩО В ПИК TV: Секретарят на СДС Илия Лазаров с ударно изказване за балотажа в София

на 03.11.2019
27677
3
ГОРЕЩО В ПИК TV: Секретарят на СДС Илия Лазаров с ударно изказване за балотажа в София
Автор: ПИК
03.11.2019
3
27677

Секретарят на СДС Илия Лазаров анализира ексклузивно в студиото на ПИК TV балотажа в София, където сините са партньори с ГЕРБ и подкрепят Йорданка Фандъкова.

"Ние вярвахме в тази победа. Първо, Фандъкова превъздхождаше по качества, а самата госпожа Манолова се постара да покаже, че не става за тази работа. Колкото повече се изявяваше, толкова повече затъваше. Не става за кмет", отбеляза Лазаров.

Той заяви, че за пореден път се доказва, че София е синя и че здравите сили на Демократична България са взели правилното решение да подкрепят на балотажа Йорданка Фандъкова. Според него "Борис Бонев е обрал протестния вот. Част от тези хора днес не гласуват за никого".

"Аз харесах един виц, публикуван във Фейсбук от един мой приятел от ДСБ: Един човек отишъл на проститутка, за да хване сифилис от нея, да зарази жена си, а тя кмета, на когото била любовница. Така той искал да си върне на кмета. Та и поведението на "градската десница" е такова", заяви Лазаров.

"Много често градската интелигенция олевява. Те са заможни, богати, всичко им е наред и могат да си позволят леви убеждения. Много е хубаво да си ляв, когато си заможен. Що се отнася до Манолова - тя е продукт на БСП. Не е хубаво да се говори така - Стефан Данаилов не е добре човекът, но ако той беше застанал на това място, левите избиратели щяха да го припознаят", коментира гостът в студиото.

Лазаров посочи още: "Тезата, че управлението на кабинета "Борисов 3" е изхабено, Не е вярна. резултатите от вота днес показват, че той ще си изкара мандата. Завършен мандат, без драми, без предсрочни избори". 

"Ние постигнахме много добри резултати. В СДС още не сме правили анализи. За пръв път СДС от много години участва самостоятелно на много места", коментира Лазаров. 

"Където хората си оценяват кметовете, където няма умора от управлението, се получава правилният избор. Една сериозна лява кандидатура щеше да донесе повече резултати. Манолова беше вътре в БСП, после излезе... Хората искат управленци. Никой в София не се интересува от разделението чисто - ляво-дясно. Те повече се интересуват от градинката пред блока, от улицата, от тротоара. Малко са такива като нас, които да мерят изборите по този начин. Хората избират прагматичното, избират добрия управленец. Затова и хората избраха госпожа Фандъкова. Тя спечели именно заради своите мениджърски качества, на управленец", заяви Илия Лазаров.

ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ПИК TV!

Вижте първия час на студиото на ПИК TV след 13 ч.и коментара на Антоанета Христова във видеото на живо на ПИК TV:

Вижте втория час на студиото и коментарите на Румяна Коларова и Борислав Цеков, както и гласуването и изявлението на премиера Бойко Борисов в Банкя:

Третият час на студиото на живо с коментарите на социолога Александър Владимиров, Николай Бареков и журналистите Цветан Фиков и Симо Русев:

Вижте анализа на политолога Георги Киряков: 

Гореща среща на екипа ни с Мая Манолова във фризьорския й салон в следобедните часове излъчи ексклузивно ПИК TV на живо в изборното студио: 

Социологът Михаил Мирчев направи ексклузивен анализ на вота в шестата част на изборното студио на живо на ПИК TV:

Ексклузивна прогноза и коментар от социолога Юлий Павлов вижте в седма част на студиото:

Коментар от проф. Стоян Денчев в осма част на изборното студио:

 

Горещи данни и разкрития от екипа на ПИК и анализ на социолога доц. Стойчо Сточев:

Първи данни след края на изборния ден от социолога Васил Тончев и горещи коментари в студиото на ПИК TV. 

Шефът на БСП Варна Борислав Гуцанов поиска оставката на Корнелия Нинова като лидер на БСП. 

Спас Гърневски поздрави ГЕРБ за успеха и направи анализ на вота в Пловдив, а Георги Марков от ГЕРБ обясни защо Фандъкова е феномен. Всичко това в част 11 от изборното студио на живо на ПИК TV:

В предпоследния час от изборното студио на ПИК TV члена на пленума на БСП Боян Чуков също поиска оставката на Корнелия Нинова, а ГЕРБ и премиера Бойко Борисов излязоха с първи коментар на резултатите от балотажа:

Първите коментари на Мая Манолова и екипа й, както и края на изборното студио и горещите коментари на последните данни за вота в страната вижте в 13-а част на студиото на живо на ПИК TV:

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 29867
архив

Въпрос към радио: Ереван":
- Каква е разликата между българската и шведската маса?
Отговор на радиото:
- На шведската маса има храна, а на българската - певица.

x