ГОРЕЩО В ПИК TV: Станислав Балабанов от ИТН увърта защо партията му не подписва споразумение с БСП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ГОРЕЩО В ПИК TV: Станислав Балабанов от ИТН увърта защо партията му не подписва споразумение с БСП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

52975
на 05.08.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Станислав Балабанов от ИТН увърта защо партията му не подписва споразумение с БСП (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На проведените срещи с БСП повечето приоритети се припокриват. Това заяви пред водещата на ПИК TV в кулоарите на парламента депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов. По думите му законовият срок за връщане на мандата на Румен Радев приключва утре.

препоръчано

"Не сме затворили вратата. Ако имат желание, готови сме да разговаряме. Готови сме да продължим и с "Демократична България", и с "Изправи се БГ! Ние идваме", и с БСП", каза още той.

"Тежката дума, моралът и достойнството са много по-тежки от един подпис", коментира Балабанов на въпрос за исканото от БСП официално писмено споразумение.

"Има ясни приоритети, всички са съгласни с тези приоритети. Наше решение е да не подписваме официално споразумение. Коалиция и подписи се превърнаха в мръсна дума. Ясна е декларацията от наша страна и приоритетите, които са еднакви за всички", коментира депутатът на въпрос на ПИК TV какъв е проблемът да се подпише официално писмено споразумение.

"Най-важното е какво ще се случи с първия мандат. Не мога да отговарям от името на г-жа Нинова. Нашата позиция е ясна. Ние сме открити към всички тях, за да се опитаме да направим правителство в изключително тежък момент с 65 депутати. Важно е да се направи правителство и да се работи по неотложните реформи и Плана за възстановяване", сподели Балабанов.

Ще видим какво ще се случи в деня на гласуването в пленарна зала. Позициите се променят ежедневно. Христо Иванов първо каза, че гледаме в една посока, а после с декларация от трибуната каза, че не можем да намерим съгласие", продължи народният представител.

"В момента сме се концентрирали да спазим законовия срок съгласно Конституцията, да разберем кога ще бъде гласуването в пленарна зала и какви ще са резултатите. Имаме проектокабинет, поели сме тази отговорност и този мач ще го играем докрай. Ще си спазим това, което сме казали" добави представителят на "Има такъв народ".

"Петър Илиев доказа професионализма си още по времето на референдума още когато искаха да го срутят", продължи Балабанов и сподели мнение, че интервюто, в което доц. Киселова твърди, че Петър Илиев е плагиатствал, е фалшиво и в момента във фейсбук профила си тя твърди, че не е казвала такова нещо.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК