ГОРЕЩО В ПИК TV: Стотици скандират в София: Радев, оставка! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Политика

ГОРЕЩО В ПИК TV: Стотици скандират в София: Радев, оставка! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

396817
на 14.09.2020
ГОРЕЩО В ПИК TV: Стотици скандират в София: Радев, оставка! (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

България за българите, а не за мафията, Радев - оставка!

препоръчано

Това скандират стотици граждани в центъра на София на мирно шествие срещу разединителя на нацията от "Дондуков" 2. Както медията ни показа, в 18,30 ч. днес пред пилоните на НДК за трети път се събраха още повече недоволни от действията на президента, които настояват незабавно да освободи институцията. 

"Казват ни тролове, обиждат ни. Но аз си имам позиция. Не съм срещу БСП, не съм срещу никого, но просто нито един президент не се е държал така. Първанов беше два мандата и не е правил такива неща. Отсреща, от страна на протестиращите, има страшни нецензурни псувни, само вижте Фейсбук, посочи столичанка, която е на протеста срещу Радев.

Прекалено много медии станаха с фалшиви новини, срещала съм пълни абсурди, учудващо е, че се намират хора, които вярват, коментира млада дама, която с плакатче подкрепя МВР и прокуратурата и се обявява за строги наказания срещу измислените вести.

Вие сте една от любимите ми журналистки, много точно се изразявате и казвате нещата така, както ги чувствате. Много сте интелигентна. Не им прави чест на хората", които ви бяха обсадили, коментира още за колегата от ПИК Ива Николова протестиращата млада жена.

Нашите шествия са мирни, трябва да казваме повече това, което искаме. Забелязала съм, че всички масово са срещу Радев. Когато нещо се публикува, много хора са срещу него. Подкрепя се и прокуратурата. Хората смятат, че най-накрая имаме добър премиер, който работи. Може и да не е идеален, но поетапно, постепенно и има доста добър напредък, заяви още тя.

Радев - оставка. Радев-оставка, скандираха събралите се хора.

Ние сме мирни граждани, не спим по палатките, не затваряме кръстовища. Радев не е моят президент, не е президент на всички българи, а само на протестиращите, обърна се оратор на митинга към множеството.

Силни аплодисменти за полицаите и жандармерията се разнесоха на площада.

Протестът се обяви за импийчмънт на Радев веднага.

Радев толерира ковчезите и бесилките по улиците, докога ще го търпим, това е разединител на нацията, продукт на Решетников, обяви друг оратор.

Радев изправи българин срещу българин, никога не е имало такова нападение над български полицаи. Българските полицаи заслужават орден, посочи от трибуната млада жена. И допълни, че в лицето на Радев и жена му имаме двойка хулигани.

Около 19.20 ч. групата протестиращи започна шествие от пилоните на НДК към църквата Св. София. Както е законно заявено за тази вечер, шествието ще стигне до там и ще се върне обратно. Митингуващите подкрепят българската полиция с плакати. Те са възмутени от провокациите и обидите срещу униформените. Радев е позор и Радев-оставка, викат шестващите по бул. "Витоша".

Те събраха близо 7 хиляди подписа против действията на държавния глава и за неговата оставка.

 

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това