ГОРЕЩО В ПИК TV: СТРАСТИ В ПАРЛАМЕНТА! ГЕРБ напусна пленарната зала след скандал (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

ТОП НОВИНАТА

ГОРЕЩО В ПИК TV: СТРАСТИ В ПАРЛАМЕНТА! ГЕРБ напусна пленарната зала след скандал (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

123918
на 22.07.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: СТРАСТИ В ПАРЛАМЕНТА! ГЕРБ напусна пленарната зала след скандал (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Страстите в 46-ото Народно събрание се нажежиха още на второто заседание. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС обяви, че няма да участва във Временната комисия за разследване на полицейското насилие и напусна пленарната зала, видя ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Първоначално за членове на комисията бяха предложени двама депутати от ГЕРБ в лицето на Младен Маринов и Тома Биков. По предложение на БСП кандидатурата на Младен Маринов беше гласувана отделно от всички останали и беше отхвърлена от пленарната зала.

След това Тома Биков обяви от парламентарната трибуна, че няма да участва в тази комисия и си направи отвод.

"Парламентарната група на ГЕРБ-СДС беше лишена чрез гласуване от представителство в една от временните комисии в Народното събрание. Считаме, че това е грубо показване на Конституцията и правилника на Народното събрание", изригна на брифинг Десислава Атанасова, на който присъстваха всички народни представители от ГЕРБ-СДС.

"Това, което се случва в българския парламент днес, е поредното дъно, което достигнаха новите варвари в 46-ото Народно събрание", възмути се тя.

"Не става дума за ограничаване на политически права, а на ограничаване на граждански права", допълни Томислав Дончев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ Лют дебат в парламента за Ф-16. Подписали ли са робите, за да ги защитават господарите от САЩ
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК