ГОРЕЩО В ПИК TV! Страхил Ангелов с екшън анализ: Довечера "Промяната“ ще приключи. До месец изборите в София ще бъдат касирани - Терзиев открадна вота през ОИК и машинките на “Сиела Норма“ (ВИДЕО)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV! Страхил Ангелов с екшън анализ: Довечера "Промяната“ ще приключи. До месец изборите в София ще бъдат касирани - Терзиев открадна вота през ОИК и машинките на “Сиела Норма“ (ВИДЕО)

185919
на 09.06.2024
ГОРЕЩО В ПИК TV! Страхил Ангелов с екшън анализ: Довечера Промяната“ ще приключи. До месец изборите в София ще бъдат касирани - Терзиев открадна вота през ОИК и машинките на “Сиела Норма“ (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Журналистът и политически анализатор Страхил Ангелов коментира в студиото на ПИК TV временните резултати от изборите 2 в 1. Отчайваща ли е ситуацията за левите партии?

препоръчано

20,44% сега е избирателната активност при 27% по същото време на предишните избори, започна Ангелов. 

"Явно много наши сънародници се водят от максимата на Марк Твен. 10% от 1/5 са 2% от цялото, това е катастрофа, истинска катастрофа на легитимността!“, продължи той да коментира избирателната активност днес.

"Българинът няма доверие на абсолютно никой. Вече сме свидетели на нещо изключително пагубно. Загуби се доверието в самия изборен процес. Масово хората не вярват, че тук може да бъдат проведени честни избори“, изтъкна той.

Като виновник той посочи ПП, ДБ и всичките им производни международни аферисти и хора на Сорос. 

"Именно тези хора върнаха политическия процес много назад, опошлиха го, те опростачиха всичко, до което се докоснаха, превърнаха политиката във фарс. Станахме свидетели на тяхната арогантност, цинизъм, непочтеност. И в крайна сметка всичко, което те разказаха за ала-бала с гласовете, затова хората днес няма да отидат да гласуват. Съсипаха, сринаха идеята за избори“, заяви Страхил Ангелов.

"Мисля, че довечера "Промяната“ ще приключи. Щом имат тука 14%, това означава, че когато започнат да се броят бюлетините и излязат протоколите, ще имат 10%“, прогнозира нашият гост. 

Като малцинство, те ще опитат да направят всичко възможно да влязат във властта и да доминират, както беше досега. Те не са хора, които признават грешки. Те ще повявят преродени в следващия парламент и ще поискат да участват. На Кирил, Лена, Денков, Василев, Спецов, ще отпаднат от преговорите и няма да им се случи. Христо Иванов най-вероятно ще участва. Той е винаги там, където е Борисов. Целият път на Борисов в политиката, е извървян с Христо Иванов и хора от неговото котило, изтъкна Ангелов.

Ангелов припомни, че Иван Кръстев, който е Соросоид номер 1 у нас, е уволнил външния министър в служебния кабинет Стефан Димитров.

"Всичко това, което предстои да се случи, е дълбоко непредставително. Щом в 16 часа активността е 20%, това означава, че в останалите 4 часа, едва ли ще мине 30%“, върна се той на слабата активност. 

Ангелов прогнозира, че дори и да има някакво значително покачване на активността, то тя ще отиде при ДПС. Соня Колтуклиева му сподели, че по-рано днес, в студиото беше доц. Татяна Буруджиева, която е изразила мнение, че има скрит вот за ДПС и "Възраждане“, защото техните гласоподаватели отказват и бойкотират екзитполовете.

До месец моята прогноза е, че изборите в София, ще бъдат касирани, съобщи новина Страхил Ангелов. 

Васко Терзиев открадна изборите през ОИК и машинките на приятелите си от "Сиела Норма“. Една частна фирма е гаранция за изборите у нас, отсече той.

Галя най-вероятно в момента е на път да изхвърли тези храненици от ППДБ. Виждаме, че посолството няма нищо против Борисов и Пеевски да ги нарита и натисне в ъгъла. Очевидно, че някъде текат някакви промени, посочи още гостът в студиото ни.

Ангелов изрази и съжалението си, че съюзът "Солидарна България“, е останал ситуационен само за местните избори. 

"Григорова не е член на партията, каква може да е за поста председател?“, учуди се той.

Ангелов изрази и учудването си какво би било представлявало надпартийно програмно правителство. Според него, следващото правителство, трябва да е партийно и излъчено от хората от партиите, които ще влязат в следващия парламент.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК