ГОРЕЩО В ПИК TV: Oт "Има такъв народ" най-накрая проговориха за плановете си в парламента (ОБНОВЕНА)

Акценти

ГОРЕЩО В ПИК TV: Oт "Има такъв народ" най-накрая проговориха за плановете си в парламента (ОБНОВЕНА)

134263
на 15.04.2021
ГОРЕЩО В ПИК TV: Oт Има такъв народ най-накрая проговориха за плановете си в парламента (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

От политическа партия "Има такъв народ" най-накрая проговориха за плановете си в 45-ото Народно събрание. Това става в декларация на партията на Трифонов от парламентарната трибуна на старта на Народното събрание.

препоръчано

"В момента имаме парламент, който е различен от всички предишни. Той е различен, защото закъсня с шест месеца. Закъсня, защото предишните управляващи се бяха вкопчили във властта и не пожелаха предсрочни избори", каза в началото Тошко Йорданов.

"Няма нужда да се лъжем – този парламент едва ли ще изкара пълния си 4-годишен мандат. Този парламент ще работи, колкото трябва. Ще стане ясно съвсем скоро. Но този парламент трябва да направи задължителна промяна в Изборния кодекс, за да може всеки един български гражданин да упражни правото си на глас", отсече той и поиска повече секции за българите в чужбина, гласуване по пощата, 100% машинно гласуване, разпускане на ЦИК и избиране на нова ЦИК, както и видеонаблюдение, а в перспектива - и мажоритарни избори.

"От политическа партия "Има такъв народ" още днес ще внесем промени в Изборния кодекс и промени в Закона за политическите партии с предложение за субсидия от 1 лев на глас", завърши представителят на партията на Слави Трифонов.

Сподели:
Бомба x
5 начина да управляваме емоциите си 5 начина да управляваме емоциите си
ПИК TV x
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ) РАЗКРИТИЕ НА ПИК: В един и същ ресторант - Радев празнува рождения си ден с цигански оркестър, Узунов получава дебелия плик (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това