ГОРЕЩО! Катя от "Ритон" разкри какво прави нощем зад гърба на Здравко (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩО! Катя от "Ритон" разкри какво прави нощем зад гърба на Здравко (СНИМКА)

62497
на 10.08.2018
ГОРЕЩО! Катя от Ритон разкри какво прави нощем зад гърба на Здравко (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Любопитна снимка сподели в социалните мрежи Катя от дует "Ритон". Нежната половинка на Здравко разкри какво прави нощно време зад гърба на съпруга си. За разочарование на мъжете, прочели горните редове, тайното занимание на Катя не е свързано с еротичните канали, а със среднощно къпане.

препоръчано

По тъмно и по малките часове хитовата певица гребе дължини в домашния басейн, проектиран под формата на роял. "След дъъъълъг и "уморителен" ден, когато по-уморените вече са заспали", написа ритонката към кадрото от нощното гмуркане.

Пак от социалните мрежи се разбра, че първите дни на август музикалното семейство е изкарало в лежерни слънчеви бани край басейна и в джакузито, в които верен другар в летните купони им е Драго Драганов, пише "Хотнюз".

Този месец звездите явно са се отдали на солидна почивка, тъй като имат пауза на турнето "Музика и любов". През юни пяха в Русе, Пловдив, Бургас и Варна, а през септември им предстоят концерти в Каварна, Плевен и Велико Търново.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК