ГОРЕЩО! Марая Кери се разпищоли по зърна в Сен Тропе (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ГОРЕЩО! Марая Кери се разпищоли по зърна в Сен Тропе (СНИМКИ)

45519
на 20.07.2016
ГОРЕЩО! Марая Кери се разпищоли по зърна в Сен Тропе (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Марая Кери клони към своята 50-ти юбилей, но за годините си е направо бонбон. Американската поп певица бе изловена от папараци в Сен Тропе, на чиято марина котвата си заби яхната на годеника й - милиардера Джеймс Пакър.

препоръчано

По време на неколкодневния престой на двойката в Сен Тропе, Кери била придружавана навсякъде от бодигард. Той получил указания да не се отдалечава на повече от метър от Марая, за да може да я пази от слънцето, разпънал чадър над главата й.

Кери се разходи из Сен Тропе с бяла рокля, наподобяваща комбинезон или нощница с тънки презрамки. Липсата на сутиен, който да придържа едрия бюст на звездата, докара парараците и туристите до екстаз. 

Кери се сгоди за Пакър в началото на годината. Австралиецът е собственик на хазартната империя "Crown". 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК