ГОРЕЩО: Над 60 нарушители спипани в столичен ресторант в хотел "Маринела" (СНИМКИ)

Акценти

ГОРЕЩО: Над 60 нарушители спипани в столичен ресторант в хотел "Маринела" (СНИМКИ)

64763
на 17.01.2021
ГОРЕЩО: Над 60 нарушители спипани в столичен ресторант в хотел Маринела (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Близо 60 души са заловени тази вечер в ресторант "Панорама" в хотел "Маринела". Заведението е работело въпреки забраната заради противоепидемичните мерки. Екипи на полицията са отцепили района и чакат експерти на РЗИ-София да отидат на място, съобщиха очевидци пред ПИК.

препоръчано

Акцията е част от действията на СДВР по контрола на спазването на противоепидемичните мерки в София. При проверката е установено, че работи ресторант “Панорамата“ на съответния хотел.

Адвокатката Биляна Тончева и моделката Цвети Разложка са сред нарушителите на ресторант "Панорама" тази вечер в хотел "Маринела". На място имало сбирка, на която присъствали доста хора, въпреки ограничителните мерки.

Това сигнализират читатели на ПИК, които имат и ексклузивни снимки от партито, на което според очевидците присъствали доста популярни личности.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това