ГОРЕЩО: Няма да повярвате с коя топхубавица Ники Илиев смени Саня - тя има дете от негов колега... (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ГОРЕЩО: Няма да повярвате с коя топхубавица Ники Илиев смени Саня - тя има дете от негов колега... (СНИМКИ)

89780
на 30.03.2019
ГОРЕЩО: Няма да повярвате с коя топхубавица Ники Илиев смени Саня - тя има дете от негов колега... (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Моделът и режисьор Ники Илиев разкри коя е дамата, с която заменя бившата си съпруга Саня Борисова. За успокоение на фенките му, блондинът все още е свободен мъж, тъй като новата му партньорка наследява Саня не в леглото му, а на работното му място - снимачната площадка.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

С няколко последователни публикации във "Фейсбук" Илиев даде да се разбере, че е привлякъл в екипа си Диляна Попова - майката на сина на Асен Блатечки, видя ПИК.

Театрали подозират, че преподавателката по физкултура в "Революция Z" се е намърдала с роля при Илиев с протекциите на Блатечки. Преди година двамата участваха в постапокалиптичната фантастика "Шах, мистериозният град", дело на студенти в Нов Български университет, на които Илиев преподава. Но не само покрай този свой съвместен проект Ники и Асен поддържат добри отношения...

Диляна, която откакто роди Борил, няма роля в киното, влиза в уеб сериала "Килерът", който се режисира от Илиев. В момента текат снимките на третия сезон, който тръгва скоро. 

Освен уеб продукцията, Ники Илиев в момента подготва и новия си филм, чието заглавие е "Завръщане". Наскоро той обяви кастинг за роли. На имейла, на който се приемали заявките, били получени толкова много кандидатури, че Илиев се принудил да обяви и втора дата - на 2 април от 10 до 16ч в Нов Театър НДК.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК