ГОРЕЩО ОТ ФРОНТА: Руснаците засипаха Киев с ракети и дронове

Европа

ГОРЕЩО ОТ ФРОНТА: Руснаците засипаха Киев с ракети и дронове

31226
на 12.06.2024
ГОРЕЩО ОТ ФРОНТА: Руснаците засипаха Киев с ракети и дронове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Русия предприе рано сутирнта днес въздушна атака с ракети и дронове срещу Киев, предаде Ройтерс, като цитира съобщение в Телеграм на украинската армия. По първоначална информация няма пострадали или нанесени щети в украинската столица.

препоръчано

Управителят на Киевска област Сергий Попко съобщи в Телеграм, че според предварителната информация Русия е използвала при нападението комбинация от крилати и балистични ракети, както и дронове.

Очевидци съобщиха пред Ройтерс, че в Киев и околностите са се чули няколко взрива. Към момента не е известно дали има нанесени щети.

Въздушна тревога бе обявена в цяла Украйна малко след 3:00 ч. местно време и продължи няколко часа, включително в граничния район с Полша, отбелязва Ройтерс.

Самолети на Полша и съюзниците бяха активирани като предпазна мярка, съобщи Оперативното командване на полските въоръжени сили в социалната мрежа “Екс“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО) Румен Радев пред ПИК TV за най-новата хрумка на ППДБ: Дайте ми мерните единици, с които ще мерим равноотдалечеността на един премиер (НА ЖИВО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК