Вход
София
Времето в София -1 o C

ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ НА "БАРОМЕТЪР": Борисов отвява всички - ГЕРБ с 22%, Слави Трифонов на дъното с 1,7% (ГРАФИКИ)

ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ НА "БАРОМЕТЪР": Борисов отвява всички - ГЕРБ с 22%, Слави Трифонов на дъното с 1,7% (ГРАФИКИ)

на 19.08.2019
293895
74
ГОРЕЩО ПРОУЧВАНЕ НА "БАРОМЕТЪР": Борисов отвява всички - ГЕРБ с 22%, Слави Трифонов на дъното с 1,7% (ГРАФИКИ)
Автор: ПИК
19.08.2019
74
293895

Водеща политическа сила в България остава ГЕРБ. Това сочи последното проучване на "Барометър" направено по време на отпускарския сезон. Партията на премиера Бойко Борисов отвява всички политически сили, като събира 22%, а на второ място далеч е БСП с 16,9%.

Участниците са запитани дали са доволни от финансовото си положение и ако днес се провеждат парламентарни избори, за коя политическа формация биха гласували.

В сезона на почивка и отпуск българите имат ясно изразена оценка за собствената си финансова ситуация, като процентите доволни/недоволни са почти изравнени.

За 42,1% от анкетираните финансовите средства, с които разполагат, са удовлетворителни.

Традиционно лятото е сезон на по-позитивни нагласи, в който хората са в добро настроение и с положителни очаквания. Лятната почивка обаче не е достатъчна причина за оптимизъм за 39,2%, които не са доволни от финансовото си положение и биха желали да е по-добро. Едва 18,7% не могат да изразят мнение по темата.

След отминалия парламентарен сезон, който бе изпълнен със скандали и противоречия, зададохме на нашите респонденти и въпрос за техните електорални нагласи.

За мнозинството анкетирани водеща политическа сила остава ГЕРБ със стабилни позиции (22%). Традиционно са следвани от БСП с 16,9% като за момента не се наблюдава динамика в „ножицата“ на одобрението между двете политически сили, регистрирана при последните избори за Европейски парламент. На трето място е ДПС с 5,6%, като трябва да се отбележи, че според спецификата на електората на Движението точният процент на одобрение е трудно да бъде оценен с изцяло социологическа методика.

ВМРО с 5,3% имат тенденция за повишаване на одобрението, което бяха генерирали по време на изборите за евродепутати, като привличат т.нар. патриотичен вот на избирателите, включително и на привържениците на останалите две партии от вече разпадналата се „малка коалиция“.

Последните дни донесоха и още един „играч“ на политическата сцена, като за момента евентуална партия на Слави Трифонов би получила 1,7% при провеждане на парламентарни избори с потенциал да „открадне“ избиратели от по-малките партии, които в момента отбелязват отлив на одобрение, като ВОЛЯ, Атака и Бареков. Трябва да се има предвид обаче, че на този етап заявлението на анкетираните да я подкрепят е преди всичко израз на одобрение спрямо личността на Слави Трифонов като обществена фигура и тепърва ще си проличи доколко ще привлече реален вот както персонално той като политик, така и формацията, която ще създаде – като политическа платформа и като лица, които ще предложи на публиката.

Към момента партия на Трифонов не води до значими промени в  стратификацията на политическият живот и по-скоро се явява „новата Воля“, с която ще се бори за евентуално влизане в парламента. Доколкото партията на Марешки се яви като наследник на електората, подкрепящ бившия тв водещ Бареков, то Слави Трифонов може да се определи като „новият Бареков“.

Времето на провеждане на интервютата съвпада с ваканционния августовски период, поради което е възможно да има по-голямо отклонение в статистическата грешка, уточняват от "Барометър".

Сподели:
Напиши коментар »
(74)
1
.................КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТА НА БОРИСОФ Е ФАКТ !.........ПИКЕЗ У КОЯ ГОДИНА СИ ?........НА СТАЛИН ?.......НА ХИТЛЕР ? .....НА МУЗОЛИНИ ?.......ИЛИ НА БОРИСОФ ?.........1919 !.........МА КЪФ ФОЛЦЕВАГИН МА !.......
2
ИДИОТИ -ОСТАВЕТЕ НИ ДА ЗАБРАВИМ ТОЗИ ТРИФОНОВ
4
Учиндолската Славуца е стар ерген и дърт пидал. Подлога на политици и мутри. Лизач на чалгаджийки. Голям комплексар с остро психическо разстройство. С ясни признаци на МС.
5
......................И КВО.....НАЧИ НА 9 9 ШЕ СЕРЕТЕ СУЖУЦИ......НАЧИ Е 1944 !............БАЦО НОФ Т ЖИФКОФ...........МАРАБА АСКЕР !.......ХИХИХИХИХИ !......
6
И с теа 22%, Tukвата пак ще е пътник наесен!
8
Xaxa тази снимка на Тиквата е когато е още сикаджия и пазеше колите на Сик на паркинга на стадион Славия
9
Дори и на задръстените червени тролчета е ясно, че Бойко няма алтернатива. Експериментите с България трябва да спрат, защото България не е опитно поле за леваци и тъпоумни Фатмаци! Мечтаела Нинова да яхне България, за да се пробва както с Импексите. Обещали и на Нинова да я назначат на мястото на Бойко, Фатмакът Кърмит е другия луд мегаломан с наполеонов комплекс, той щял да изгони всички ако вземе властта, "Всички вън" това се закани Кърмит, ще освобождава територии за мигранти и престъпници!Голяма издънка е този юнак Гюро,червените олигарси през 2016 си купиха Радев, защото е нискоинтелигентен, без морални ценности и лаком! 2 млн гласуваха за него, а получиха говорител на Нинова! На конгреса на БСП не успя дя се изкаже в защита на Корни, избяга в Крумово,все пак си оплете кошницата, може да ритне Корни! На всички стана ясно , че Радев е чел само Устава на БКП! Живее с миналото, повярвал си е че е незаконен син на Тодор Живков и му се полага да наследи България!
10
Гответе се , червени братя -- идват нови избори и ГЕРБ от сега го е надървил , пак ще ни плющи на задна прашка !
11
Комуняги и фашаги, ще духате на Бойко още дълго време.
12
Доле Волян ,,, само Милко Кавал + АТАКА = за Винаги !!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
изобщо не ме интересуват социолозите на евр избори не гласувахме над 4 милиона на местните избори няма да гласуваме над 5 милиона това застрояване в софия ни съсипа живота
14
на кого ще извърти една БАНИЦА ? Ахмед ДОГАН няма да я коксумира на тази Мадам В !
15
Да приемем, че проучването е обективно. На парламентарните избори през 2017 г. ГЕРБ получиха 33,54% от гласовете, очаква се на следващите да са с 12% по-малко, което означава, че е възможно да не успеят изобщо да съставят правителство и да минат в опозиция, ако не се разпаднат, естествено.
16
кой ще гласува за ВМРО,та са му толкова много процентите?!
17
Важното е да стане Северен поток 2 и Путин да ви изправи ръбовете и да ви напълни хъбовете...хахахаааауу..
18
отговор на коментар
За презастрояването се обърни към старото СДС и по-точно към другаря Лучников,чрез констативни нотариалниактове съдът е върнал 3 пъти повече земя отколкото има в България.
20
Ако някой може да отговори на този въпрос, за да ориентира хората.
21
като влезеш в сайта на barometar.eu ти изписва A project of Bankya Analytica ХАХАХХАХАХА каква е тая гавра БАНКЯ АНАЛИТИКА, Бойчеееее хахахаххаа
22
Валери Симеонов е прав в думите си от гледна точка на доходи , развитие , бъдеще и просперитет на България . Обаче комунистите от БСП ще използват думите му като калъч за да бият по ГЕРБ и да спекулират и злорадстват както винаги .
23
Драги червени дебили избирателите ще ви купят колело ама друг път ! А негласуващите да си траят и да не се обаждат от коневръза !
24
Пик държат фронта само така, ша видим, кой барометър кой термометър,периметър, метър, флетър, хронометър......
25
НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА АНТИ-БЪЛГАРСКАТА,ТЕРОРИСТИЧНА И ПЕДЕ.РА.СКА ОРГАНИЗАЦИЯ БРПк-БКП-БСП-ДПС И ТЕХНИТЕ СЛУГИ,ГЪ.ЗОЛИЗАЧИ И ОТРЕПКИ! К.У.Р ЗС НАРКОМАНИЗИРАНИЯ ЧАЛГАР И СЕЛЕНДУР-ДЛЪГИЯ
26
A project of Bankya Analytica ТОВА ПИШЕ НА ФОНА НА ЧЕРВЕНИ ПЕТОЛЪЧКИ НА САЙТА НА ВЪПРОСНАТА АГЕНЦИЯ СПОРЕД КОЯТО БИБИТКО ОТНАСЯ ВСИЧКИ щеше да е смешно ако не беше ЖАЛКО
27
Не знам как ги изчисляват тези проценти , ама в анкетата на ПИК за Слави гласуват 21 процента !!!! А ако погледнем фейсбук - Слави има 263 000 последователи , докато ББ има 216 000 !!! Много лъжат тия социолози ,да видим за чия сметка !
28
Парадоксите в БГ-то нямат край! Единия (Б.Б.) се прави на велик политик, но всъщност е шут и никой в Европа не го взема на сериозно. Другия (С.Т.) си е шут по природа, а се прави на велик политик и най-лошото в случая, че се взема на сериозно.
29
Сите ще гласуват за красьо маргините на цвъки, щото ще им доставя наркотик за веселие с гайдар и гайди, ще се радвам да се видим
30
Слaви и Heди имат тaйна вpъзка. Зa да сe отдaват на инtимни лaски, ходят чак до ПeрнСлaви и Heди имат тaйна вpъзка. Зa да сe отдaват на инtимни лaски, ходят чак до Пeрник
31
отговор на коментар
Аз съм нeгласyващ, и...? Опитай се да ми зaбраниш да се обaждам ! Нe смeй да се нaлагаш:( Има и по влaстни/влaжни от твоя Бок0Аз съм нeгласyващ, и...? Опитай се да ми зaбраниш да се обaждам ! Нe смeй да се нaлагаш:( Има и по влaстни/влaжни от твоя Бок0...
32
отговор на коментар
Герб и Борисов са втори ешелон комунисти.
33
Доле Герп! Доле Тиквата!
34
Ние имаме наше изследване и казваме, че Батко Буби ще пие студена водица на изборите, щото го няма Цвъко са пазарува гласове из страната. Една част от Корпоративния вот не гласува за него, загуби над 90 000 гласа. Ще праща емисари да плашат и пазаруват, защо събира пари от бизнеса? Купи ли и тези избори с България е свършено!!!! И без това Калинките му са навсякъде, нищо не разбиращи и не можещи! Няма инвестиции, краде се от всичко, ток, горива, храни, лекарства, парно и кви ли не. След като го освиркаха в едно село във връзка с избиването на прасетата, покри се от страх. Къде е сега, нали той дава, разрешава, позволява, решава? Държавата е продънена като стара кошница. Щял да управлява докато иска???? И кой остана да управлява тук, стари и болни, деца и мигани. И с тях ли ще развива страната? Му-ха-ха!!! WV щели са строят завода тук???? Този дембелин направи така с корупцията си, че инвестициите намаляха цели eЕДИНАДЕСТ ПЪТИ!!!
35
До № 23, Поручик Галицин! Ти не си поручик Галицин. Ти си мутант. Ти имаш ли чест и достойнство?
36
И ТАКА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ-НА 48-я КОНГРЕС НА ПАРТИЯТА ЕДИНОДУШНО БЕ ПРЕИЗБРАН ДР.ТОДОР.... ИЗВИНЕТЕ,ПО ИНЕРЦИЯТА НА ВРЕМЕТО ИМАХ ПРЕДВИД ДРУГ ДРУГАР НА ИМЕ ББ,ПА НЕКА СИ УПРАВЛЯВА,АКО ИМА КОГО ???
37
Получих 22738 долара през първия месец и 29584 долара миналия месец, просто работех онлайн от вкъщи. Аз съм редовен студент и работя само от 3 до 4 часа на ден. Всеки трябва да опита тази работа сега просто използва този сайт. направете го сега...................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
38
Учителят казал: "Божиите решения са загадъчни; но те са винаги в твоя полза. Скъпи мой, ученико, аз трябва да ти съобщя нещо, което е възможно ти да не знаеш. Аз мислих за това как да направя тази новина по-малко трудна за възприемане, как да й добавя ярки цветове, плюс обещание за Рай, откровението на Абсолюта, да се погрижа за тайните обяснения — това обаче няма да стане. Поеми дълбоко въздух и се подготви сам. Аз трябва да бъда прям и ти гарантирам, че съм абсолютно сигурен в това, което ти казвам. Това е сигурна прогноза, абсолютно не се съмнявай в нея. Това е следното: ти умираш. Това може да е утре или след петдесет години, но рано или късно, ти ще умреш. Дори да не искаш. Дори да имаш други планове. Мисли старателно за това какво се каниш да правиш днес. И утре. И с целия живот, който ти остава".
39
ББ ЩЕ СИ УПРАВЛЯВА ДО КОГАТО СИ ИСКА!!! НО ЖАЛКИТЕ ОПИТИ НА КАКА КУРИ, МАЯ К-СКА, ПЛЕШИВИЯ УЧИНДОЛЕЦ, РАДА ДЪЛБОКАТА, БЯЛАТА ЗЛАТКА, ВАРЕЛИ СИМЕОНОВ, ЯНЕ, БАРЕКОВ И МНОГО ДРУГИ СМЕШНИЦИ ПРАВЯТ ШОУТО ПО-ИНТЕРЕСНО!
40
Направо ви повервах, ПИК...))))Щом постоянно пишете за Славчо,значи.....че много ви е страх от него....)))))
41
Данке, Данке, Данке, ти си неповторима фантазьорка!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Цензурирате, а цензурирайте и на вас ви остана малко и сте пътници, платени мин,ди,ЛИ
44
Хахаха, не съм фен на учиндолеца, ама тоя неистов страх на гербавите и скалъпените им "проучвания" са много забавни. Трифонов ще вземе поне 20%
45
отговор на коментар
Защото аз и други такива като мен работим и не висим в нета да градим оградна политика или да дрънкаме глупости .После ревете ,че сте безпарични !
46
След изборите ще ви напомня за измисленото проучване, ПИК. Държавата се тресе от скандали и провали - търговски регистър, НАП, избиването на овцете и козите, сега прасетата, пропадналите магистрали, заличен български флаг в мореплаването, липса на инвеститори, топяща се нация. Всичко е благодарение на ГЕРБ и лично на Борисов. За тези ли заслуги ще спечелят?
47
specheli TIKVATA samo s 22 % - goliam praz!!!!!To v darjavata ne ostanaha hora,a samo cigani i taka dalgo chakanite emigranti... Nima TIKVATA ne vijda,che darjavata mu se stopi i umnite hora izbiagaha, a nie si cheshem ezicite i vseki den se broim i tiuhkame..NEKA SI UPRAVLIAVA vekove nared sled nas shte ima da se roviat legendi za unishtojavaneto na krasivata Balgaria izvestna v cial sviat,kato prez 1939 godina ...jalko,jalko,jalko....................
48
отговор на коментар
Приятелите ми и аз нямаме фейсбук,не гледаме и не понасяме Слави,не сме последвали Борисов,нооооо гласуваме за него! Никога за БСП/БКП !!!!!!
49
Kakvo iskash da kajesh s tazi tapotia,koiato si satvoril,ako shte glasuvai i za umrialata si baba,vse taia pak jalko shte jiveesh i shte si broish jaltite stotinki i sasedi shte ti badat samo ciganni..Zaplashvash li niakoi,gordeesh li se - ne se rfazbra
50
КОЙТО Е НАПРАВЕН СРЕД 1000 ДУШИ. ДАЙТЕ МИ ПАРИ И БЕЗ ЗАПИТВАНЕ ЩЕ ВИ ГО НАПРАВЯ, ЩЕ Е НА 90% ВЕРЕН.
51
ОДА ЗА БОЙКО БОЙКО ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА. ВОЖДА ПРЕД НИЩО НЕ СПИРА. ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ. НИКОГА ТОЙ НЕ ГРЕШИ. БОЙКО ПРИЗНАТ Е СПОРТИСТ: КАРАТИСТ, ТЕНИСИСТ, ФУТБОЛИСТ. ДОКТОР НА ПОЖАРНИКАРСКИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ОТ СЕГА И ЗАНАПРЕД БОЙКО Е ЕЗИКОВЕД. ИЗБОРИТЕ НАШИЯТ МЕСИЯ ВСЕ ПЕЧЕЛИ ГИ НА ВЕРЕСИЯ. ЛИЧНИЯТ МУ ЛЕКАР-ЛЪЧО ВЕЧЕ Е ДОЦЕНТ. БОЙКО ПЪК СЕ ЦЕЛИ... В БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ.
52
КАК И ТАЗИ ГОДИНА СЕ ПРЪКНАХА НОВИ 90 МИЛИОНИРА, А РАБОТОДАТЕЛИТЕ ПОСТОЯННО РЕВАТ ЧЕ БИЗНЕСА НЕ ИМ ВЪРВИ...………………...
53
Никой от популярните и авторитетни български социолози не познава собствениците на агенция "Барометър инфо" и не може да посочи данни за професионалната им биография. "Тази агенция се появява само от избори на избори и хвърля някакви бомби в пространството. Не познаваме тези хора, нито знаем кой стои зад тях", заявиха в един глас политолози, политици и коментатори пред "Политика". "Всички от утвърдените и авторитетни социологически агенции знаем един за друг кой каква подготовка има и откъде идва. Но тук се появява субект, който не е познат на никого от нашата общност. Фактът, че той е лишен от каквато и да било професионална биография е много смущаващ", заяви проф. Фотев пред "Политика". За последен път агенция "Барометър инфо" се изказа по време на изборите за евродепутати през май 2007 г. В периодите между избори мълчи. А в изборно време от нейно име обикновено говори някой си Николай Николов ­ личност, абсолютно непозната за социологическата общност
54
ПЪРВО КОМУНИСТИТЕ, А ПОСЛЕ ЦИГАНИТЕ!
55
Народът помни, че при"перфектното " 10 годишно управление на б борисов от 9 милиарда остана 5 милиарда -ЗАСЕГА.
57
За ВЪНШНИЯ ДЪЛГ ЛИ СТАВА НА ВЪПРОС????
58
ДНЕС СЪМ С РОЗОВИТЕ ОЧИЛААА, И НЕ СЪМ СИ ПИЛА ХАПЧЕТАТА ... ДАНКЕ , РАДЕВА , ТИ НА МАРС ЛИ ЖИВЕЕШ ИЛИ ДОБРЕ СЕ ПРОДАВАШ
59
отговор на коментар
Ако крадеца-Българоликвидатор няма алтернатива предлагам всички които не сме гербаджии да си организираме масово самоубийство
60
За бойко методиев борисов по известен като боко тиквеника гласуват циганите психичноболните всички чиновници на заплати при гроб опс герб и затова тиквун води.Ако ги нямаше тези хора българоубиците от герб нямаше да спечелят никакви избори в България.
61
Тиквенския е пътник ! Идва Слав ,който ще го отвее като кучешко говно . Мирише на затвор.
62
Никоя жертва не избира палача си! Толкова ненаказано крадене и поради това унизително нисък стандарт на българите си е чисто престъпление.За 10 г с колко намаля населението, Румъния беше след нас сега не можем нея да догоним, ежегодно избиване на животните, затриване на земеделие и животновъдство, липса на здравеопазване и образование, крадците вместо в затвора се пращат в чужбина на още по-голям благодат.....пълна трагедия и от горе
63
Ха, ха, ха, айде стига, бе, аз вярвам само на проучванията на "най-търсеното, най-четеното, най-обективното и неподкупно"сайтче-"безсребърниче" ПИК и "безупречните"анкети, които провежда сайбийчето му, бузестото, бургаско "мъжкарче"!То по цели нощи не спи, размишлявайки какво ще стане след като палачинката се обърне и брои резултатите!
64
Леле леле май не знам кой съм. Те затова си ходя с чугунената глава и ме влече към отбора на червените дебили ! Долу Герб и да живее Главната шефка дето ни води ама към къде също не знам !
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Да кажеш , че в най бедната страна повечето хора са доволни от финансовото си положение това граничи с безумие !!
67
МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ И ПОМОЩНИЧКА КАЛИНКА
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
Тиквенсон е бог , всички други са боклуци ! А девизът на ПИК е - Бойковeц да се наричам , първа радост е за мене !
70
НИЕ ТОВА ГО ЗНАЕМ , ОЩЕ ПРЕДИ ИЗЧИСЛЕНИЯТА НА ПИК!!!!
71
отговор на коментар
Още на първият завой, Слави ще го лизне като малко куче пишката си!
72
Чалга простаците в България са 1,7%. Значи имаме държава.
73
отговор на коментар
Циганин миризлив неграмотник научи българската граматика и тогава се изявявай като драскач по форумите.
74
Горният коментар е до "светска usa"
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3773
архив

Разтревожена жена влиза в полицията: 
- Току-що в тролея ми откраднаха всичките пари. 
- Как се случи? 
- Не разбрах. До мене стоеше симпатичен мъж и помислих, че има добри намерения. 
- Къде ви бяха парите? 
- В пазвата.

няма нови новини
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
сега
1336
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
СЕКС ТАЙНИ: Седем начина за разпалване на емоциите и страстта в секса
x