ГОРЕЩО: Първа на сергията ще е БТВ

Акценти

ГОРЕЩО: Първа на сергията ще е БТВ

204188
на 14.05.2024
ГОРЕЩО: Първа на сергията ще е БТВ
Автор:   Стоян Тончев

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Радев обнародва промените в Закона за хазарта. А както знаем от близкото минало за съпорта на хазартния бизнес на Божков за големите медии, който трябваше да оказва, не е трудно да се досетим, че без парите от хазартна реклама телевизиите трудно ще издържат на финансовия недоимък. В условия на лишения цената им пада, а това отваря прекрасна възможност на българската политико-олигархична мафия за добри сделки. Такава е и целта.

Допускам, че първа на сергията ще е БТВ. Ще се овладеят и важни онлайн медии.

Хазартът не губи от промените в Закона за хазарта. Просто ще придобива нови активи в услуга и за обслужване на господарите си - медии.

България се връща в най-мракобесните години на управляващата Мафия, благодарение на “перачницата” #Сглобка, която измами народа и уби гражданската енергията за промяна!

Стоян Тончев

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК