ГОРЕЩО: Райна се разпищоли голичка посред зима (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ГОРЕЩО: Райна се разпищоли голичка посред зима (СНИМКА)

10959
на 07.04.2021
ГОРЕЩО: Райна се разпищоли голичка посред зима (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Зимата се завърна, но Райна е на лятна вълна. Освен с песните си, другото, с което фолк певицата се гордее, е тялото й и при всеки удобен случай го показва за радост на своите почитатели от силния пол.

препоръчано

Македонското девойче изчака да обявят края на "Плейбой" и захвърли всички дрехи. За годините, в които Мъжката Библия излизаше в България, Райнето така и не се появи на страниците й. И не защото не е получавала предложение да се снима, а защото е била против да се разголи толкова. 

Добре, че са социалните мрежи, та певицата да радва мъжките очи, ако не със снимки в стила на "Плейбой", то поне с лека еротика. Такава лъка от последната й гореща снимка, видя ПИК.

свързани новини

"Някои ще видят нежност, други перверзия, трети ще видят невинност, четвърти дяволитост, пети ще видят дързост, шести ще се възмущават, седми ще видят чувственост, осми ще сътворят куп причини в ума си, девети ще видят слънцето в косите ми, десети ще видят провокация... ИСТИНАТА е, че всеки ще разчете онова, което всъщност е "вътре" в него.... Всичко, което виждаме в хората около нас, е свързано по един или друг начин с това, което е вътре в нас, с наши собствени парчета. Колкото повече опознаваме вътрешния си свят-себе си, толкова по-способни сме да виждаме света извън нас", философства звездата.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това