Вход
София
Времето в София 21 o C

ГОРЕЩО! Цветанов скочи за Хасково: ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима – направете сметка кой къде се намира в политически план (ОБНОВЕНА)

ГОРЕЩО! Цветанов скочи за Хасково: ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима – направете сметка кой къде се намира в политически план (ОБНОВЕНА)

на 30.09.2017
4370
27
ГОРЕЩО! Цветанов скочи за Хасково: ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима – направете сметка кой къде се намира в политически план (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
30.09.2017
27
4370

България е сред държавите отличници, а под ръководството на министър–председателя Бойко Борисов страната ни изгради международен авторитет

ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а БСП трима – направете сметка кой къде се намира в политически план в града и защо е тази истерия. Това каза пред журналисти във Варна заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, съобщава „Фокус“.

На въпрос дали има шуробаджанащина в Хасково, Цветанов заяви, че всичко това е опорна точка на опонентите му. По думите му когато са имали възможност от БСП да правят политика там, те винаги са се проваляли. На въпрос защо тогава от ГЕРБ са се разграничили от кмета на Хасково Добри Беливанов, Цветанов заяви, че той не е покрил очакванията, които са били декларирани по време на предизборната кампания през 2015 г.

„В случая не можем да кажем, че няма проблем. Кметът дори си удължава отпуската, за да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат важни неща в развитието на града“, коментира заместник-председателят на ГЕРБ. Цветанов обърна внимание, че за последните две години в Хасково на база добрия екип и политическата сила на ГЕРБ, заедно с общинските съветници и депутатът Делян Добрев, в общината са влезли 140 млн. лв. по европейски проекти и национално финансиране.

„Можем само да ги поздравим за това, което са свършили. Това дава друг поглед върху развитието на града“, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ. „Когато една партия започне да се подготвя за местните избори, има места, където трябва да се направят съответните радикални промени. Силата на партията е, когато излиза с лицето, когато застава зад всяка една политика и зад всяка една личност, която е издигала до настоящия момент. За Хасково се изговори прекалено много. Ясни сме с позицията си и за мен е изключително важно структурата да продължи да работи по начина, по който работеше и се подготвяше за местните избори през 2015 г.“, допълни той.

БСП не е алтернатива за управлението на страната, но се стреми към него чрез скандали, манипулации и опити за ерозиране на българските институции. С противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност. Така председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов коментира спекулациите от страна на опозицията по повод предстоящото приемане на доклада за националната сигурност, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Докладът е над 100 страници, но явно от БСП са чели само до 11-ата и правят неверни интерпретации относно Русия”, заяви Цветанов по време на семинар на Старейшини ГЕРБ, който се провежда във Варна.

„Усилията на правителството във всички секторни политики намират отражение в системата на сигурността, както и за стабилността в държавата”, каза още Цветанов. Той запозна присъстващите с предприетите мерки за подобряване благосъстоянието на гражданите, като акцентира върху осигуреното допълнително финансиране в сферата на образованието. „206 000 деца не фигурират в информационната система на образователното министерство. Голяма част от тях са напуснали страната заедно с родителите си, но останалите, които са тук и не ходят на училище, трябва да се върнат в класната стая. 11 600 служители работят за това и до момента 9000 деца са върнати в образователната система, която е основополагащ фактор за всяка икономика в света”, отчете зам.-председателят на ГЕРБ. Той припомни, че с увеличението на учителските заплати и планирания ръст на минималните пенсии от 1 октомври в бюджета за следващата година ще бъдат заложени допълнително 510 млн. лв., без да се допуска дефицит. „От вчера на практика е изпълнено още едно от обещанията на ГЕРБ – стартирахме програма на стойност 20 млн. лв., която ще позволи на младите майки да поверят грижата за малките си деца на възрастни хора срещу заплащане и да се върнат на работа”, добави Цветан Цветанов.

Той добави още, че правителството осигури 624 млн. лв. по линия на „Региони в растеж” за инвестиции в образователната инфраструктура. „Други 100 млн. лв. се отпуснаха за регионалното министерство за ремонт на пътната инфраструктура преди зимния сезон”, посочи още Цветанов. „Макроикономическите анализи нареждат България сред държавите отличници, а под ръководството на министър–председателя Бойко Борисов страната ни изгради международен авторитет и се доказа като лидер на Балканите”, обобщи председателят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите – сеньори към ЕНП Николай Андреев. Той изтъкна, че „със своите качества, богат жизнен и професионален опит Старейшините на ГЕРБ се утвърдиха като една от основните части на партията, спечелила заслужено доверие сред българските граждани”. Като символичен домакин на форума кметът на Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ Иван Портних приветства присъстващите и им благодари за подкрепата и съвместната работа. „Виждам, че хората оценяват високо развитието на Варна, която затвърждава името си на морска столица. С целево отпуснатите от правителството 100 млн. лв. за инфраструктура, обликът на града ще продължи да се променя. Неслучайно именно тук се провеждат срещи на високо равнище и предстои да се състои заседание между правителствата на България и Румъния”, отбеляза Цветан Цветанов. Той обаче изтъкна, че не по същия начин се развиват процесите в управляваните от БСП общини и даде за пример Провадия, която посети вчера. Общинското ръководство неглижира 5-те от общо 24 населени места, където кметовете са от ГЕРБ. „Този двоен аршин е несправедлив. ГЕРБ не дели хората по политически принцип и средствата, отпускани на общини, където ръководството не е от ГЕРБ, са доказателство за това”, отчете Цветан Цветанов.

Той изтъкна, че ПП ГЕРБ ще търси рестарт в някои от своите организации в страната, където са констатирани слабости и даде за пример Хасково и Ботевград. „Отворени сме да търсим качествени и отговорни хора по места, промените в Добрич вече връщат към редиците на партията, хората, които досега са били демотивирани да работят и това със сигурност ще се отрази и на изборните резултати”, поясни зам.-председателят на партията. Той благодари на евродепутатите Емил Радев и Владимир Уручев, на представителите на местната и държавната власт, които са сред гостите и лекторите във форума и с активността си реализират политиките на партията. Цветан Цветанов пожела успех на семинара и ползотворна работа на Старейшини ГЕРБ, като ги определи като тандем от отговорни хора с авторитет и потенциал.

Сподели:
свързани новини
ПРОБЛЯСЪК! Каролев за скандала в Хасково: Делян Добрев е като Тръмп ПРОБЛЯСЪК! Каролев за скандала в Хасково: Делян Добрев е като Тръмп
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който бе разобличен от...
на 29.09.2017
Напиши коментар »
(27)
1
Големият лъжец физкултурник в защита на оплетените в герберастки схеми крадци.
2
До вчера опорката беше, че кмета бил "вербуван" от врага БСП, днес вече е "много сме, силни сме" :))) Абе Цeцoууу вземете си стиковайте опорките, че освен смешни, вече сте и жалки!
3
От създаването си ГЕРБ навсякъде управлява шуробаджанашки всички градове,хората се страхуват и гласуват за ГЕРБ,защото иначе ще загубят работата си особено в по малките градове! В кметствата от пазача през чистачката и администрацията всичко са роднини и членове на ГЕРБ,ако не си член няма как да работиш.В училищата също е така директор жена му учителка,дъщерята домакинка,пазача роднина и той...ГЕРБ е подобно на кланово партийна структура и всичко са калинки и роднини! А Цветанов е главата на партията дори Борисов го слуша за всичко!
4
ЦВ. ЦВ. СА ПРАЙ НА НИ ГЕРБЕР ЯЛ. ...НИ ГЕРБЕР МИРИСЪЛ. ....
5
ПИГЕЗ....У СИЧКО ВААРВИТЕ НАДОЛЕ....И С БАЦО НЕМАТЕ КАСМЕТ....ШО БАЦО Е КЛОЗЕТНА ЧЕТКА....АКУ РААЗБИРАТЕ ТВА ЗНАЧЕНИЕ....А ТОЯ ТУКА Симеонов с горещ УИ ГУ БАЦНИТЕ ....И ЗВЕЗДОЧКА ЖУТА СА УСПОКОИ....КЪФ КОМПЛЕКСАР ТРЕА СИ А ГУВОРИШ ЗА ГУУЛЕМАТА ПУЛИТИКА КУГА СИ ИБАН ФГЗО !....ДУУ ИУУ УНДЕРСТУДЕ ?....СА ЗА БОРИСОФ....РАДВАИТЕ МУ СА ОШТИ МАЛКУ ШО ПРЕЗ 2018 ПАДА ТОЯ УИРОГЕИЗКИ САИУЗ....ПОНЕ У ТОЯ ШИБАН ВИДЕ !....И....БАЦО ШЕИ ГУ НЕМА !....ГЛЕ НЕ ВЕРВАТ !....ЗВЕЗДОЧКА СИГУРНО МИСЛИ ШЕ Е БАЦО ПРЕЗИДЕН !....НОУУП..НО....НОТИ....НЕМА ДА Е !....МИ ШО НЕМА ДА Е !.... РАДЕФ ЛИ ?....ТОИ Е БРОКЕН !....СЧУПЕН !....СЧУПЕНА ДЕТСКА ИГРАЧКА !....КОИ ?....ДЕСА ?....ТЯ Е ХИГИЕНИЗКА !....ЗВЕЗДОЧКА ОЧЕШ СИ ХИГИЕНИЗКА У БАНКЯ ?...ЕХ ПИК !....КООЛКУ БУКВИ ИМА АЗБУКАТА ?....МИ ИЗПОЛЗВАИТЕ СИЧКИТЕ !....МОЕ А НЕ ГИ ЗНАИЕТЕ МА ШЕИ ГИ НАУЧИТЕ !....УЧИТЕС ПИГЕЗ !....НЕЛИ СТЕ ИНФОРМАСИОН АГЕНСИ !....БРОКЕН СМРАДЛИФ ЧУРАП СТЕ !....ПЕРАЛНЯ НЕМАТЕ ?....А БАНКОМАТ ?....
6
Цецо започна да говори като алкохолик,който току що е излязъл от селска пивница.Засрами се,до кога ще ближеш задници!?
7
БАЦО И РИУТКА ИВНАА ЛИ СА ПО ХОЛАНЦКИ ....А РОШКО ?....
8
Математически е едно към пет, а политически сте пълна нула, нали цецу
9
Са влезли 140 мен. В по време на оперативни програми, от които тях 100млн са отишли в зетя на Делян Добрев. Колко ли са отишли при Цв. Цв.
10
Делян е хасковският "СУДЖУК". Целият град му е бащиния. Шуробажанащина, интриги, изнудване. Това са методите му на работа. Изключително арогантен е когато не е пред камера. Действа директно без задръжки. Гадно копеле.
11
И като си взел да изброяваш я кажи колко апартамента имаш оше... ???? ГЕРБ е мафия.
12
Ох,изплаших се,като на пръв поглед ми се привидя,че Цветанов е скочил от 15-я етаж...
13
В политически план герб е труп върху гниеща тиква. Когато бб изчезне, какво правим с герб? А той има за какво да се покрие
14
Тук само червени боклуци! Язък за хубавия сайт!
15
16
Питек, вече не ни харесваш. И говньовците в партията която ти наредихме да направиш започнаха яко да крадат. Знаеш, бяхме са разбрали това да го правите само ти и Ушев с осмоъгълната глава. Бързо прочисти партията от лайньовците ( като този с обърнатите джуки) , а останалите са връщайте на майка си в пyтkaтa, т.е. в БСП. Това кохето написах съм го съгласувал с Виктор Вълков и ген. Бригадир Аспарухов. Аз съм генерал Гоцев.
17
Петнадесет но какви, брат'чеди, стринки, лелинки, лелинчовци, кумове и кумици, авери, роднини до второ и трето коляно. Така добре се живее, в тях ножа, в тях хляба. Покрадват сладко, делкат с бившия министър на енергетиката, той си ги покрива. КомОнизамът за тях е дошъл отдавна. Да му мислят тези които не са от тяхната рода или партия.
18
До Аз#14. АЗ ПЪК, ДА ТИ ГО НАБИЯ ПО ВСИЧКИ КРАДЛИВИ ГЕЙ-бe-pa-cтkи ДУПКИ.На теб, и на останалите МИРИЗЛИВИ ГЕЙ-бe-pac-ти.
19
ОПГ ГЕРБ безспорно е символ на кражби и измами. Но ако дойдете в Пазарджик хасковските герберасти ще ви се сторят като благородни девици. СУДЖУК политиката процъфтява повсеместно в цяла България.
20
ОПГ ГЕРБ. ГО КАРАТ ПО СИСТЕМАТА ПРОБА ГРЕШКА. АМА ВЕЧЕ ГРЕШКИТЕ СТАНАХА МНОГО. ВЪВ ВСЕКИ ГРАД ВЕЧЕ СЕ ДЪНЯТ ЯКО. ПРАЯА Е ЙОНЧЕВА ДА КАЗВА ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО С ФЕОДАЛ ОТ ГЕРБ. НАРОДА ПФОСТ ТОВА ИСКА
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
ПОЗНАЙТЕ КЪДЕ ЩЕ Е ПОРЕДНИЯ ЦИРК. ГЕРБ ПРОПАДА С ГРЪМ И ТРЯСЪК. Я ЦЕЦО С ПОТУРИТЕ КАК БРАНИ АМБРАЗУРАТА. МАЗНИКА СИ ВИЖДА КРАЯ. И НА ЧЕРНОТО БЯЛО ВИКА КУМОСУДЖУКДЕТСКАГРАДИНАГЕЙТ. ТОВА Е СЕВРНОКОРЕЙСКОТО ИМЕ НА ГЕРБ ОПГ БГ
23
И от тия 15 - 5 са рода на Дилян Добрев. Значи фамилията му е по-голяма от БСП-то у Асково.
24
Цветанов СМЕШЕН СИ! Ти е Боко наистина ли не виждате какви ги върши Малкия Мавър/Делян Добрев/? Вместо да му защити един шамар по врата вие се опитвате да го измъкнете от този саша.
25
Някои хора трябва да си посипят главите с пясък и да са по-ниски от тревата, но когато нямаш акъл и си мислиш, че си вечен правиш точно обратното
26
Дребният Дилянчо прилича на крадливо цигане
27
вижда му се края на герберското робство..стани стани юнак балкански.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Съдят Гинеколог за убийство на циганка.
Съдията:
- Как стана всичко, разкажете!
- По цял ден гледам п*тки за по 100 лева на п*тка, след работа отидох до парка на разходка, седнах на една пейка, приближи се тази циганка и ми предлага:
- Здрасти ва чичо, искаш да даваш на мени 5 лева да ти пукажа п*тката си!?
- Причерня ми, изблъсках я, но тя падна лошо, удари си главата в чугуна на скамейката.

няма нови новини
Днес: 270
hot
най-четени новини в момента
сега
2198
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК TV! БСП внася подписи за извънредно парламентарно заседание! Караянчева ги изненада - насрочи го за утре (ОБНОВЕНА)
x
НЕВЕРОЯТНО! НЛО унищожили ядрени ракети на САЩ
x